ساری - ایرنا - استاد دانشگاه پیام نور مازندران یکی از مشکلات دولت‌ها در گذشته را رعایت نشدن شاخص‌های حرفه‌ای هنگام انتخاب مدیران دانست و گفت : امیدواریم در دولت سیزدهم مدیران بر اساس شاخص‌ها حرفه‌ای که از جمله آن توانمندی در حل مشکلات مردم است ، انتخاب شوند.

حسین برزگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بخشی از مشکلاتی که امروز کشور با آن مواجه است از ناحیه مدیرانی ایجاد شده است که در عمل و کارایی نقاط ضعفی داشتند و باعث انباشت مشکلات شده اند و این وضعیت هم ناشی از عدم دقت در انتخاب آنها بوده است.

وی ادامه داد : اگر در انتخاب مدیران از نگاه های سیاسی و حزبی پرهیز و پارامترها و شاخص های تخصص و کارآمدی لحاظ شود ، در آن صورت می توان از آنها انتظار داشت که کار کیفی و خوبی ارائه کنند و در آن زمان می توان به اندازه کارکردشان از آنها سئوال و یا بازخواست کرد .

این استاد دانشگاه گفت : اینکه مدیرانی در مسند کار قرار می گیرند که توجهی به تخصص و توانمندی آنها نشده است ، باعث می شود ضربات آن بر بدنه جامعه وارد شود و آنها از اصل کارایی خود خارج بشوند.

وی افزود : در بدنه سازمان ها و نهادها افراد لایق و توانمندی حضور دارند که می توان از آنها برای پیشبرد اهداف و برنامه های کشور استفاده کرد و دولت سیزدهم با بهره گیری از این ظرفیت می تواند با رفع مشکلات مردم جایگاه خود را در میان جامعه ارتقا ببخشد .

این دکترای جامعه شناسی گفت : با توجه به مشکلاتی نظیر مسائل اقتصادی ، بیکاری ، تورم و تنش های بین المللی که کشور و مردم با آن درگیر هستند ،در حال حاضر اعتماد افکار عمومی به نظام و دولت کم شده است و مهم ترین وظیفه و رفتاری که دولت سیزدهم می بایست انجام دهد بازگرداندن این اعتماد است.

وی افزود : نارضایتی هایی که وجود دارد باید به رضایتمندی تبدیل شود و این امر با اجرای درست و مناسب برنامه های کوتاه مدت باید صورت گیرد تا آرامش و رضایتمندی به جامعه بازگردد.

برزگر گفت : کشور از نظر داشتن برنامه کمبودی ندارد و با داشتن برنامه های متعدد از جمله برنامه های آمایشی ، توسعه ای و چشم انداز می توان گفت از این حیث با مشکلی مواجه نیستیم ، مشکل اصلی در بخش اجرای برنامه ها است که می بایست افراد پیگیر و متخصص در راس امور قرار بگیرند که این مساله را نیز می بایست رییس دولت سیزدهم در دستور کار خود قرار بدهد . 

این استاد دانشگاه مازندران افزود : رییس جمهوری منتخب همواره در سخنان خود اعلام کرد که مستقل وارد انتخابات شده و تجربه دولت ها نشان می دهد که در این مدت ۴۲ سال بعد از انقلاب در واقعیت امر دولت فراجناحی نداشتیم ، هر چند دولت تدبیر و امید در زمان فعالیتش سعی کرد اینگونه عمل کند و کامل نبود.

وی افزود : رییس جمهوری منتخب از نظر تعلق فکری به جناح اصولگرا نزدیک است ، اما در شرایط حاضر حل مشکلات کشور نیازمند همگرایی و همفکری با متخصصان همه گروه ها است تا به راهکار اساسی برای رفع آنها و باز شدن گره معیشت مردم برسند و باید دانست که افراد دارای وابستگی حزبی و جناحی معمولا نمی توانند در چنین شرایطی کمک کار باشند.