«اکبر آزادی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: طرح جذب داوطلب اورژانس به تازگی با هدف جذب و آموزش نیروهای متخصص برای امدادرسانی بهتر در سراسر کشور آغاز شده است.
وی افزود: افراد دارای تحصیلات مرتبط با پزشکی و اورژانس در این طرح به عنوان اورژانس یاران ساماندهی می شوند که برای ارائه خدمات نیازمند آموزش نیستند و دیگر افراد نیز در قالب همیاران اورژانس ساماندهی می گردند.
مسئول آموزش اوژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه توضیح داد: همیاران اورژانس که مدرک تحصیلی مرتبط ندارند، به صورت رایگان ۵۰ ساعت آموزش را سپری می کنند تا بتوانند در زمان های بحران دست به امداد رسانی بزنند.
آزادی توضیح داد: داوطلب در نهایت لباس مخصوص دریافت می کنند و می توانند در زمان بروز بحران ها و یا حوادث وارد عمل شوند و در کنار نیروهای اورژانس قرار گیرند.
به گفته وی داوطلبان میتوانند در سامانه ثبتنام طراحی شده برای این موضوع به آدرس https://emergencycenter.kums.ac.ir/fa/eforms/forms نامنویسی کنند.
وی با اعلام اینکه بهره گیری از نیروهای داوطلب یکی از اهرم های آشنا و موفق در سازمان های خدماتی و عام المنفعه به شمار می رود، گفت: این اهرم به ویژه در شرایط بحران و به هنگام بروز حوادث نمود بیشتری پیدا می کند.
او ادامه داد: در دورانی که نیاز به کمک های انسان دوستانه هیچگاه بیش از امروز نبوده است، اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه در نظر دارد از کمک اقشار مختلف جامعه به عنوان همیار اورژانس و دانش آموختگان علوم پزشکی به عنوان اورژانس یار به صورت داوطلبانه در مواقع بحران استفاده کند.
وی اظهار امیدواری کرد که شاهد ثبت نام علاقمندان در این طرح سراسری در استان کرمانشاه باشیم تا بتوانیم همانند همیشه خدمات مطلوب و با کیفیتی را در سریعترین زمان ممکن به شهروندان ارائه دهیم.
اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اکنون ۶۷ پایگاه، ۱۴۵ دستگاه آمبولانس، ۲ اتوآمبولانس، یک اورژانس هوایی به کمک هوانیروز با ۶۵۰ پرسنل در سطح استان دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر، ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، بیش از هشت هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.