حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی روز دوشنبه در حاشیه امضای تفاهمنامه ایجاد تسهیلات کالا کارت برای ۲۰ هزار زوج جوان طی گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: قوانین بسیار خوبی در زمینه ازدواج جوانان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و برای اجرای آنها نیز بخش نظارتی مجلس باید وارد عمل شود.
وی با اشاره به تشکیل ستاد ملی ازدواج دانشگاهیان ادامه داد: در سالهای گذشته ستاد ازدواج دانشجویان در داخل مجموعههای دانشجویی فعال بود ولی با تشکیل ستاد ملی ازدواج دانشگاهیان، اکنون دستگاههای اقتصادی بزرگ کشور و همچنین وزارتخانههای مرتبط با مسائل اجتماعی و جوانان نیز عضو این ستاد هستند تا با کمک یکدیگر موضوع ترویج ازدواج و همچنین نهضت خوابگاه سازی برای جوانان دانشجو به سرانجام برسد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: بخش دانشگاهی بیش از سه و نیم میلیون جوان را در خود جای داده و تشکیل ستاد ملی ازدواج دانشگاهیان امکان نظارت و هماهنگی بین دستگاههای بزرگ و روسای کمیسیونهای مجلس را برای تسریع در اجرای برنامه ها و همچنین پیگیری قوانین این موضوع فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته به خاطر شیوع کرونا امکان برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی فراهم نبود افزود: در برنامه سال جاری تصمیم گرفته شده است افرادی که در سال گذشته نیز ثبت نام کرده بودند به این مراسم دعوت شوند.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: همچنین مقرر شد اجرای این اردو به جای چند ماه در طول ایام سال برنامه ریزی شود تا با تعداد کمتر در فضای بیشتری امکان اجرای این برنامه وجود داشته باشد.
وی گفت: همچنین تصمیم گرفته شد تغییراتی در شکل اجرای برنامه ها رخ دهد و جنبههای مهارتی و مشاورهای برای استفاده دانشجوان در نظر گرفته شود تا پس از بازگشت دانشجویان از این سفر، امکان ارائه مشاوره به آنها در طول یک سال فراهم باشد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به امضای تفاهمنامه ایجاد تسهیلات بانکی برای ازدواج دانشجویان افزود: بانکها علاوه بر وظایف خود، انگیزههای خیرخواهانه نیز دارند و می توانند سپرده هایی قرض الحسنه و کم بهره برای کارهای خیر در نظر بگیرند و این آمادگی از سوی این نهاد نیز وجود دارد تا سایر مجموعههای بانکی هم به این امر خیر بپیوندند.