تهران-ایرنا- مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با برگزاری جشنواره‌هایی مانند جشنواره پروین اعتصامی باید زمینه‌های دست‌یابی دختران به مسیر توسعه فراهم شود

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محمد هادی عسکری امروز با حضور مجازی در اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی افزود: آنچه در وزارت علوم ذیل دانشگاه اجتماعی دنبال شد، نگاه خلاقیت و نوآوری بود تا با خروج آثار از کلیشه،  نوآوری جریان یابد.

وی ادامه داد: سعی شده که عرصه های فرهنگی موجود روزآمد و کارآمد شود و با نگاه سرمایه ای  به دانشجویان دختر ،از اندیشه و خلاقیت و نخبه پذیری حمایت شود.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی هم از دانشگاه ها به عنوان مولد عقلانیت انتظار می رود که امید تولید کنند و  به شهروندان منتقل کنند تا بهره وری در زندگی آنها افزایش یابد.

عسکری اظهار امیدواری کرد شرایطی فراهم شود تا دانشجویان به شکل حضوری در دانشگاه ها درس بخوانند.

همچنین فروغ اسرافیلیان مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آثار پروین اعتصامی رویکرد گذشته نگری و آینده پژوهی در تبیین ابعاد مختلف جامعه ترسیم می کند و به ارزش و سنت ها بسیار وفادار است.

وی درباره اهمیت برگزاری این جشنواره در دوران کرونا ادامه داد: دوران تعطیلی دانشگاه ها را سپری می کنیم ، اما وزارت علوم اجازه نداد چراغ فرهنگی در دانشگاه خاموش باشد. اهمیت به بعد اجتماعی دانشجویان بویژه در آینده و عرصه شغلی و تحصیلی در دوران کرونا مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته وی برگزاری این جشنواره ها  به ویژه زمانی که  اختصاصی می شود، می تواند به کسب مهارت علاوه بر آموزش کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: کرونا فرصتی ایجاد کرد که آموزش از فضای یکسانی برخوردار شود و آنچه در حال حاضرمیان دانش آموختگان تفاوت ایجاد می کند، مهارت آموزی است.

اولین جشنواره ملی پروین اعتصامی به میزبانی دانشگاه الزهرا، با همکاری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به‌ عنوان عرصه تجلی توانمندی ها و استعدادهای ارزشمند دانشجویان دختر در سطح سراسری برگزار شد.

دانشجویان دختر شاغل به تحصیل در دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعم از دانشگاه های دولتی ، پیام نور، جامع علمی کاربردی، فرهنگیان و فنی و حرفه ای در این رویداد ملی شرکت کردند و دستاوردها و توانمندی های آنها در زمینه های ادبی(شامل شعر، داستان، دل نوشته، نمایشنامه، فیلم نامه)، هنری (شامل فیلم کوتاه، عکس، هنرهای تصویری، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی)، علمی (تلخیص کتاب، نقد کتاب) طرح و ایده با رویکردهای اجتماعی( مسئولیت اجتماعی، آسیب های اجتماعی، محیط زیست، مدیریت، توسعه اجتماعی، خانواده، هویت ملی، کرونا، جمعیت و ...)، فرهنگی (مذهبی، آداب و رسوم، سبک زندگی و ...) و موضوع آزاد با یکدیگر رقابت کردند.