بندرعباس- ایرنا- مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: ۵۱۱ فقره مجوز تاسیس واحدهای صنایع تبدیلی و فراوری در بخش‌های مختلف کشاورزی با جذب سرمایه گذاری بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال در استان صادر شده است.

علی باقرزاده همایی دوشنبه شب در حاشیه بازدید از پروژه های بخش کشاورزی بندرلنگه افزود: با احداث و راه اندازی این واحدها زمینه اشتغال ۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر در هرمزگان ایجاد می‌شود.
وی بیان داشت: ۳۷ واحد تولیدی در حوزه صنایع تبدیلی باغی هرمزگان با جذب ۱۱۳ هزار تن محصول و اشتغال ۷۶۷ نفر به صورت مستقیم است.
 مدیرکل جهادکشاورزی هرمزگان ادامه داد: همچنین بیش از ۱۸۸ جواز تاسیس دارای اعتبار در استان صادر شده که ۴۴ مورد آن در سال ۱۳۹۹ بوده است.
 باقرزاده همایی گفت: سرمایه ثابت این طرح ها سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال با ظرفیت اسمی ۳۲۲ هزار تن است که برای سه هزار و ۲۶۰ نفر به صورت مستقیم و پایدار ایجاد اشتغال خواهد شد.
وی یادآورشد: در بخش صنایع تبدیلی دام و طیور هرمزگان هم ۲۳ واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۴۷۰ هزار تن برای ۶۲۵ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال شده است.
باقرزاده همایی اضافه کرد: همچنین ۶۳ مجوز با ظرفیت اسمی ۳۳۵ صادر شده که برای یکهزار و ۹۳ نفر ایجاد اشتغال می‌شود که پشتیبان بخش بزرگی از نیاز استان و حتی سایر استان ها نیز می باشد.
این مسوول با بیان اینکه در بخش صنایع تبدیلی زراعی نیز اقدام‌های مثبتی صورت پذیرفته است، تصریح کرد: در این حوزه نیز ۳۹  واحد بسته بندی و فراوری با اشتغال  ۹۱۲ فعال می باشد و همچنین با صدور ۹۰ فقره  مجوز تاسیس بستر سرمایه گذاری برای جذب ۶۷۵ هزارتن محصولات زراعی و اشتغال یک هزار و ۹۱۰  نفر مهیا شده است. 
باقرزاده همایی گفت: در حوزه صنایع تبدیلی شیلات ۴۹ واحد تولیدی در هرمزگان با ظرفیت جذب ۲۵۰ هزار تن انواع آبزیان برای یکهرار و ۴۵۹ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال شده است.
وی گفت: همچنین۱۳۶ مجوز با جذب سرمایه ثابت هفت هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال در هرمزگان صادر شده است و موجب ایجاد اشتغال برای سه هزار و.۸۲۰ نفر به صورت مستقیم خواهد شد.
وی افزود: این مقدار سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال جدای از بخش تولیدات شیلاتی از جمله پرورش میگو در استان هرمزگان می باشد که نمونه های شاخص تولیدات شیلاتی ما در غرب استان از جمله بندرلنگه مشغول به فعالیت است.
مدیرکل جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: با توسعه صنایع تبدیلی از هدر رفتن و نابودی بخش بزرگی از تولیدات باغی و از متضرر شدن کشاورزان نیز پیشگیری می شود و از طرفی این امر باعث ایجاد ارزش افزوده و اشتغال پایدار و تولید غذای سالم می گردد.
 باقرزاده همایی افزود: توسعه بخش کشاورزی باعث ایجاد اشتغال پایدار و در صورت مدیریت صحیح در حوزه های بازرگانی موجب ارزآوری می شود؛ چرا که در حال حاضر در بخش صادرات محصولات شیلاتی شاهد قدم های مثبتی از سوی تولید کنندگان و بازرگانان فعال در بخش کشاورزی بوده ایم.
گفتنی است علی باقرزاده همایی رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پس از بازدید طرح های در حال اجرای شهرستان بندرلنگه در روستای ملو، مزرعه کشت متراکم میگو روستای شناس با فرماندار شهرستان بندرلنگه نیز دیدار و در خصوص راهکارهای توسعه بخش های کشاورزی در آن شهرستان تبادل نظر کرد.
همچنین وی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در حمایت از بهره برداران و تولید کنندگان بندرلنگه بر کاهش موانع تولید و پشتیبانی همه جانبه از آن ها تاکید کرد.
در استان هرمزگان ۱۶۹ واحد صنایع تبدیلی با اشتغال بیش از چهار هزار و ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و چهار هزار و ۵۰۰ نفر به صورت فصلی با سرمایه گذاری بالغ بر چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال فعال می‌باشد.