سمنان-ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: قطعی برق شهرک‌های صنعتی آسیب جدی برای تولید و مانع تحقق شعار امسال مبنی بر «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»  است.

علی اصغر جمعه ای روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: واحد تولیدی برای پرداخت مالیات، بازپرداخت تسهیلات، تامین هزینه جاری و حقوق نیروی انسانی باید تولید و درآمد داشته باشد و قطعی برق مشکلات زیادی را برای واحدها ایجاد کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی استان سمنان بیان کرد: برخی واحدهای صنعتی به طور مستقیم وابسته به برق هستند و به طور مثال در صورت قطع ناگهانی برق مواد مذاب در کوره باقی می‌ماند و به تولید آسیب می‌زند.
وی ادامه داد: قطعی برق در شهرک‌های صنعتی استهلاک دستگاه‌های خط تولید را به همراه دارد و ضرورت دارد مسئولان برای رفع قطعی برق به دنبال چاره‌اندیشی و تمهیدات ویژه باشند.
وی بیان کرد: قطعی مکرر برق در منازل مسکونی خسارت آور است اما خسارت بر واحد تولید و صنایع چندین برابر مشترکان خانگی است.
جمعه‌ای اظهار داشت: در ابتدا قطعی برق در شهرک‌های صنعتی استان سمنان به صورت ساعتی و روزانه بود که خسارت زیادی را برای واحدهای تولیدی به همراه داشت و اکنون با رایزنی‌های انجام شده با مسئولان قطعی برق در شهرک‌های صنعتی به جای ساعتی به قطعی در یک روز معین برنامه‌ریزی شده تا از آسیب بیشتر به واحدهای تولیدی جلوگیری شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: تعطیلی ۲ هفته‌ای شهرک‌های صنعتی استان صحت ندارد و اکنون واحدهای تولیدی با قطعی برق در روزهای خاص، تولید را به تعویق می‌اندازند.
وی یادآور شد: نمی‌توان برآورد دقیق از خسارت ناشی از قطعی برق در صنایع و واحدهای تولیدی داشت چرا که علاوه بر استهلاک دستگاه‌ها، مواد اولیه نیز در حین قطعی برق در طی روند تولید خراب می‌شوند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی استان سمنان خاطر نشان کرد: تداوم قطعی برق واحدهای تولیدی را دچار مشکل می‌کند و باید راهکار اساسی در این زمینه اتخاذ شود تا این مشکل در سال‌های آینده تکرار نشود.
طبق آمارها، ۷۶ هزار میلیارد ریال در قالب ایجاد یکهزار و ۸۰۰ پروانه بهره برداری در استان سمنان سرمایه‌گذاری انجام شده است که این حجم سرمایه‌گذاری برای حدود ۶۸ هزار نفر اشتغال به همراه داشت و این استان را به قطب صنعت و معدن کشور تبدیل کرد.
بخش صنعت و معدن ۳۴ درصد از اشتغال استان سمنان و ۲۲ درصد از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است. سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سال ۹۹ بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال بود که برای سه هزار و ۶۱۸ نفر اشتغالزایی به همراه داشت.
۹۰ درصد از صنایع استان سمنان مربوط به صنایع کوچک، ۶ درصد مربوط به صنایع متوسط و بقیه مربوط به صنایع بزرگ است.