شیراز- ایرنا- مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز سه‌شنبه در آیینی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا، معاون رئیس‌جمهوری سه‌شنبه در آغاز سفر یکروزه به استان فارس، با حضور در دانشگاه صنعتی شیراز  مرکز نوآوری این دانشگاه را افتتاح و  از تیم‌های مستقر و نمایشگاه محصولات فناورانه بازدید کرد. 
 مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریال به منظور ارائه آموزش های لازم برای افزایش مهارت های دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز و با کسب مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است. 
این مرکز در فضایی به وسعت ۵۰۰ مترمربع و به زیربنای ۳۷۵ مترمربع در بخش جنوبی دانشگاه صنعتی شیراز واقع است و ایجاد بستر مناسب برای ارتقای مهارت دانش آموختگان برای ورود به بازار کسب و کار و تسهیل فرایند تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان توسط اساتید و دانشجویان و کمک به این شرکت‌ها و همچنین فراهم کردن بستر تبادل دانش و تجربه بین کارآفرینان، دانش‌آموختگان، اساتید و دانشجویان از اهداف آن است.

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان فارس طی هشت سال گذشته
استاندار فارس در سخنانی در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: استان فارس در زمینه توسعه علم و فناوری از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است و شهر شیراز به عنوان قطب علمی جنوب کشور شناخته می‌شود.
عنایت‌الله رحیمی، روند رشد شرکت‌های دانش بنیان این استان طی سال ۹۲ تاکنون را خوب توصیف کرد و افزود: هم‌اینک یک هزار و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در استان داریم که از این تعداد افزون بر ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۹۰۰ شرکت نیز فناور هستند.
وی، با اشاره به سفر معاون معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به شیراز گفت: در این سفر علاوه بر افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز، بازدیدی از شرکت‌های مستقر در این مرکز و همچنین نمایشگاه محصولات فناورانه تولید این شرکت‌ها به عمل آمد و تصمیماتی هم در خصوص توسعه و ایجاد شرکت‌های نوآور برای استفاده دانشجویان و استادان دانشگاه صنعتی شیراز از مزیت‌های آنها اتخاذ شد.
او اظهار داشت: این مجموعه از ظرفیت خوبی برای توسعه برخوردار است که معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری هم دستوراتی را برای مساعدت لازم در این زمینه صادر کردند.
استاندار فارس تصریح کرد: همچنین با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بازدیدی از کارخانه نوآوری شیراز به عنوان بزرگترین کارخانه نوآور کشور بعمل آمد که هم‌اینک حدود ۶۰ شرکت دانش بنیان در این کارخانه مستقر هستند و فعالیت‌های خوبی نیز در زمینه آی تی، اینترنت، برق و الکترونیک نیز انجام می‌دهند.
رحیمی افزود: با توجه به وضعیت کرونایی انتظاراتی که برای استقرار تیم‌ها، استارتاپ ها و شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این کارخانه داشته‌ایم همچنان میسر نشده و اما گام‌های خوبی در جهت تحقق این مهم در حال برداشته شدن است.
وی گفت: بازدید از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بینان و فناور مستقر در این پارک که در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و دارو فعالیت‌های جدیدی داشته انجام شد.
استاندار فارس افزود: دره فناوری دانشگاه شیراز و پارک علم و فناوری استان از دیگر مراکزی است که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری مورد بازدید واقع خواهد شد و کمک‌های لازم نیز انجام خواهد شد.
رحیمی، با اشاره به حمایت‌های مالی صورت گرفته از شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان فارس تصریح کرد: هر کدام از این شرکت‌ها که تقاضای حمایت و دریافت تسهیلات داشته‌اند از محل صندوق صنایع پیشرو و همچنین از محل منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و منابع استانی کمک‌هایی به آنها شده و در صورت ارائه تقاضا باز هم انجام خواهد شد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری روز سه‌شنبه ۲۲ تیرماه با هدف افتتاح و بازدید از مراکز نوآوری فعال در دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی و صنعتی شیراز، پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری استان فارس به این استان سفر کرده است.