جهانبخش یوسفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت بر فعالیت مراکز عرضه غذای آماده، فست فود، بستنی فروشی و مراکز مشابه نظارت و ۱۲۹ واحد صنفی در این رابطه مورد بازدید قرار گرفته و سه مورد مواد غذایی برای تایید سلامت نمونه برداری شد.
وی گفت: در جریان بازرسیهای انجام گرفته ۱۸ واحد صنفی به علت قصور در اجرای پروتکلهای بهداشتی اخطار ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کرده و ۱۸ مورد اخطار قبلی و هفت فقره شکایات مردمی ثبت شده پیگیری شد.
رییس مرکز بهداشت سنندج همچنین به کشف و ضبط ۲۸۱ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته و فاقد مشخصات مصرف اشاره کرد و افزود: در زمینه نظارت بر سلامت نان از نظر میزان نمک و عدم استفاده از جوش شیرین نیز از هفت واحد نانوایی نمونهبرداری شد.
یوسفی با اشاره به اقدامات نظارتی بر فعالیتهای صورت گرفته در زمینه بهبود کیفیت آب شرب شهری گفت: نمونهبرداری هفت مورد آب شرب شهری و روستایی، مزارع و ۲۲۲ مورد تست کلرسنجی در این مدت به عمل آمد.
وی اضافه کرد: مراکزی هستند که با توجه به نوع ارایه خدمت، تعداد مراجعان روزانه زیاد بوده و به همین سبب اجرا و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در این مکان حساسیت خاص خود را می طلبد و این امر مستلزم همکاری کامل متصدیان مراکز یاد شده و مردم است.
یوسفی افزود: به همین منظور بازدید از این مراکز با حساسیت خاص صورت گرفته و پنج دفتر تسهیلگری مورد بازدید قرار گرفته و آموزشهای لازم، تذکر و راهنمایی در زمینه رعایت کامل موازین بهداشتی به متصدیان یادآوری شد.
رییس مرکز بهداشت سنندج به فعالیتهای صورت گرفته در مراکز نمونه گیری بیماری کرونا اشاره و اظهار داشت: در مدت یاد شده تعداد ۲۱۲ مورد نمونه گیری از شهروندان سنندجی انجام گرفت.
در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز یکشنبه ۲۱ تیر، ۹۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شد و در حال حاضر ۱۹۳ بیمار در مراکز درمانی بستری هستند که ۲۸ بیمار به علت وخامت بیماری در بخش آی سی یو تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند.
کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تاکنون یکهزار و ۳۸۲ قربانی داشته است.