به گزارش ایرنا، آیتالله محمدرضا ناصری روز سهشنبه در نشست فصلی ائمه جمعه استان افزود: محلهای نمازجمعه قرارگاه فرهنگی شهرهاست و باید با برنامهریزی برای ارتقای دینی مردم و جوانان اقدام لازم در این ارتباط صورت گیرد.
وی با بیان اینکه هرچند از طرف ائمه جمعه و ستادهای نمازجمعه برحسب ضرورت در ۱۰ شهرستان استان اقدام هایی در این ارتباط صورت گرفت، ادامه داد: برای انجام امور فرهنگی و معنوی و برای خنثیکردن دسیسه های دشمنان باید آحاد مرد و مسوولان ماموریت های محوله خود را به نحو مناسب انجام دهند.
امامجمعه یزد در ادامه به اهمیت فربضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: گسترش این واجب الهی که نقش مهمی در پیشگیری از ناهنجاریها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی دارد و همه در قبال احیای آن مسوول هستند .
ناصری بر ضرورت آگاهی مردم و اهمیت و جایگاه این فریضه الهی اشاره کرد و از امامان جمعه خواست، با جدیت موضوع ستاد امر به معروف و نهی از منکر را در شهرستانها پیگیری کنند که این کار از جمله رسالت های دینی، ملی و انقلابی است و موجب انجام واجبات و ترک محرمات است.
همچنین حجتالاسلام ناصر صانعی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با ارایه گزارشی از فعالیت های این نهاد و بررسی تشکیلات و شیوه تعامل آن با امامان جمعه را تبیین و آمادگی برای گسترش آن را در استان اعلام کرد.
همچنین حجتالاسلام علیرضا نجیمی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی یزد به ارایه گزارشی از فعالیتهای این نهاد پرداخت و تقویت کمیته مساجد، پررنگ کردن غدیر و تبیین آن و توجه به محتوای مباهله و اهمیت آن و مسایل مربوط را خواستار شد.
در ادامه مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان با قدردانی از اقدامهای امامان جمعه در انجام وظایف به تبیین برنامههای گرامیداشت پنجم مردادماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت مرحوم آیتالله طالقانی پرداخت.
حجتالاسلام سید جمالالدین نجمالهدی خواستار تبیین دستاوردها و برکات نهاد نماز جمعه در دوران انقلاب شکوهمند انقلاب به خصوص در بحرانها و کاهش آسیبهای اجتماعی در دوران کرونا و همچنین تعامل ائمه جمعه با نهادهای فرهنگی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای گرامیداشت این رویداد شد.
قبل از شیوع کرونا در اسفند ماه سال ۹۸ نمازجمعه در ۲۱ شهر و هفت روستای پرجمعیت استان یزد اقامه میشد و با شیوع این ویروس برای مدتی وقفهای برای اقامه نمازجمعه در برخی شهرها و روستاها پیش آمد در مناطقی که این آیین عبادی، سیاسی اقامه نمیشد، ائمه جمعه از طریق فضای مجازی به انتشار پیام جمعه میپرداختند.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ، ۱۰ شهرستان دارد که ۸۷ درصد جمعیت آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند که ۹ هزار نفر جمعیت روستایی عشایر هستند.