به گزارش ایرنا، ششمین مهرواره فصلی عکس انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزیدگان خود را شناخت که از میان ۲ هزار و ۳۱۱ اثر رسیده به دبیرخانه این دوره از مهرواره فصلی عکس، ۱۱۰ اثر به مرحلهی پایانی راه یافت و در نهایت سه اثر از اعضاء و مربیان کانون کردستان نیز برگزیده شدند.
بر این اساس، "آرزو عزتی" مربی هنری مرکز کامیاران در بخش بزرگسال، "رویان رحمانی" در بخش نونگاه(۱۲+) عضو مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ کانون مریوان و "رزا مصری" عضو مرکز فرهنگی هنری شماره یک کانون مریوان در بخش اعضای ارشد در مهرواره فصلی عکس انجمن عکاسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزیده شدند.
این مهرواره با هدف به تصویر کشیدن زیباییهای فصل بهار در شهر یا روستا و موضوع ماه مبارک رمضان طراحی و اعلام شده بود تا اعضاء و مربیان با نگاهی دقیق به طبیعت و جغرافیای بومی و محلی جایجای کشور و حال و هوای ماه رمضان در این فراخوان شرکت کنند.
هیئت انتخاب این دوره را "مجید مردانیان" عکاس، مدرس دانشکده خبر و دبیر عکس خبرگزاری فارس، "فریدون قربانی" عکاس و مدیر آژانس عکس تهران و "سمیرا صحرانورد" کارشناس هنری مدیریت آفرینشهای ادبی و هنری کانون تشکیل دادند.
عکسهای برگزیده، تقدیری و راهیافته به نمایشگاه در بخش گالری کانون مجازی کانون به نشانی kpf.ir در معرض دید علاقهمندان قرار گرفته است و فراخوان مهروارهی عکس فصل تابستان سال ۱۴۰۰ به زودی از سوی انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری منتشر خواهد شد.
امضای تفاهم نامه همکاری با شرکت توزیع نیروی برق
تفاهم نامه همکاری مشترک فرهنگی و هنری، ادبی و آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان با شرکت توزیع نیروی برق استان به امضاء رسید.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان در این جلسه اظهار داشت: آموزش کودکان و نوجوانان به دلیل اثرپذیری و اثرگذاری بالای کودکان در تغییر رفتار مصرف آب و برق اهمیت دارد چرا که کودکان و نوجوانان بهترین رسانه برای رساندن پیام اهمیت آب و برق هستند.
سهیلا شیخی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان هم تاثیرپذیر و هم تاثیرگذار هستند، افزود: بنابراین آموزش و مشارکت دادن آنها در طرحهایی کلی نظیر آنچه در طرح همیار پلیس رخ داد، علاوه بر تقویت حس مسئولیت پذیری در آنها میتواند موجبات تعمیق باورها و ترویج هنجارهای درست در مدیریت مصرف منابع آب و برق از طریق آنها در سطح خانواده ها را فراهم سازد.
وی اظهار داشت: بیتردید آموزش و فرهنگ سازی در سنین کودکی و نوجوانی از ماندگاری و تأثیرگذاری بیشتری برخوردار است و برای بهره مندی از این ظرفیت بزرگ باید برنامه ریزی جدی داشته باشیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان در ادامه جلسه گفت: صرفه جویی در دین مبین اسلام بسیار تأکید شده، این در حالی است که ما کشوری پر مصرف در مصرف آب و برق هستیم و باید این مهم در بطن جامعه به ویژه در میان نسل کودک و نوجوان نهادینه شود.
هیوا لهونیان افزود: میتوانیم در شرایط کنونی و بحرانهای پیش رو خصوصا موضوع آب و برق، فرهنگ صحیح مصرف کردن را با اجرای برنامههای مشترک در میان کودکان و نوجوانان نهادینه کنیم و این کار را باید هدفمند دنبال کنیم.
انتخاب هیأت داوران جشنواره قصه گویی کانون کردستان
دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنوارهی بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان اسامی هیأت داوران مرحله استانی را اعلام کرد.
"سیف الله رحمانی" عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان کردستان، "بهنوش بساک" نویسنده و مدرس قصه گویی و برگزیده جشنواره بین المللی قصه گویی و "شایسته احمدی" مدرس و مسئول انجمن قصه گویی کانون کردستان از سوی دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنوارهی بین المللی قصه گویی به عنوان داوران مرحله استانی این جشنواره انتخاب شدند.
داوری بخش ملی از ۱۱ تیر آغاز شده است و اسامی برگزیدگان مرحلهی استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصهگویی در نیمهی دوم مرداد ۱۴۰۰ اعلام خواهد شد.
۱۱۳ قصه و داستان در بخشهای زنان و مردان، دختران و پسران و پدربزرگ و مادربزرگها به دبیرخانهی استانی رسیده است که برگزیدگان این آثار بعد از داوری در این مرحله جواز حضور در مرحلهی منطقهای را کسب خواهند کرد و آثار ارسالی به جشنواره قصه گویی قصه های کلاسیک، قصه گویی مدرن و نوآورانه و قصههای سنتی و آئینی هستند که به ۲ زبان کردی و فارسی ارایه شده است.
بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی شامل بخشهای «ملی»، «بینالملل»، «برترین قصههای کشور»، «قصه زندگی من» و «پادکست» است که مهلت ارسال آثار در بخشهای پادکست قصهگویی و قصه ۹۰ ثانیهای تا پایان تیر۱۴۰۰ از طریق سایت www.kanoonfest.ir ادامه دارد.
بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی با شعار «آینده ساختنی است» و با محورهای موضوعی امیدها و آرزوها، شادیها و غمها و ایثار و از خودگذشتگی (جهاد و مقاومت در عرصههای مختلف زندگی) برگزار میشود.
۲۱ مرکز فرهنگی و هنری ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی به کودکان و نوجوانان استان کردستان خدماترسانی میکنند. در حال حاضر ۴۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۲۰ مرکز ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی آموزش میبینند.