به گزارش ایرنا، حجتالاسلام محمدرضا میرتاجالدینی در حاشیه بازدید از پروژه پارک بزرگ تبریز، اظهار کرد: اگر گزارش اقدامات و پروژههای شهرداری تبریز به موقع دست نمایندگان مردم برسد، میتوان از محل اعتبارات ملی از جمله اعتبارات صندوق محیط زیست، نسبت به جذب منابع مالی پروژهها اقدام کرد.
وی افزود: بر همین اساس میتوان از محل صندوق محیط زیست کشور برای پروژه مرکز دفن بهداشتی پسماند تبریز اعتباراتی جذب کرد.
میرتاج الدینی اضافه کرد: در کنار این موضوع، بعضی بودجهها را نیز میتوان در ردیف خاصی تعریف کرد از جمله پیشنهاد شهردار تبریز مبنی بر اختصاص ردیف خاص برای پارکهای کشاورزی شهرها که در پارک بزرگ تبریز شاهد فعالیت کشاورزان حداقل در یک سوم مساحت آن هستیم.
وی ادامه داد: احیا، ساماندهی، خیابان بندی و ایجاد فضا و بستر برای رفت و آمد مردم و ایجاد غرفههایی برای فروش محصولات کشاورزی اقداماتی است که می توان در پارک بزرگ تبریز انجام داد.
شهردار تبریز نیز در این بازدید، جذب اعتبارات ویژه دولتی برای پروژههای زیستمحیطی تبریز از جمله مرکز دفن بهداشتی پسماند و پارک بزرگ را خواستار شد و گفت: رویکرد شهرداری تبریز در پارک بزرگ، عدم تملک زمینهای موجود در این محدوده است چرا که اگر تملک شود هر هکتار آن موجب بیکاری ۲۰ نفر میشود.
ایرج شهین باهر افزود: محدوده این پارک محل تولید و کشت سبزیحات و صیفیجات بوده و تلاش کردیم با حفظ آن گردشگری کشاورزی را در این نقطه از شهر ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: مهمترین موضوع در احداث پارک بزرگ، برخورداری غرب تبریز از پروژههای خدماتی و رفاهی و کاهش حضور شهروندان در مجموعه ائلگلی و به دنبال آن کاهش بار ترافیکی شهر در آن نقطه از شهر است.