«حمیدرضا متین» روز پنجشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۸۴ مورد از این واحدها در زمینه مسائل بانکی، ۱۲ مورد در بخش تامین اجتماعی، چهار واحد در زمینه مالیات و سه واحد نیز با صنعت و معدن دچار مشکل بودند.
به گفته وی، ۱۵ واحد نیز در عرصه مسائل زیرساختی و امور زیربنایی با موانعی مواجه بودند، که مشکلات تمامی این واحدها بررسی و رفع شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۷۹ مورد از واحدهای تولیدی در بخش صنعت و معدن، ۴۲ واحد در حوزه جهادکشاورزی و سه واحد نیز در بخش میراث فرهنگی و گردشگری مشغول فعالیت هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان افزود: مرکز شبانه روزی رسیدگی و رفع مشکلات تولید و سرمایهگذاری برای کاهش التهاب در حوزه های صنعتی و سرمایه گذاری ایجاد شده است.
او با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب برای پشتیبانی و رفع موانع بخش تولید، گفت: براساس مصوبه ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، در مرکز رسیدگی به مشکلات صنایع کارشناسانی از بانکها و دستگاه اجرایی استان حضور دارند و در هر زمان که نیاز باشد برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی جلسه تشکیل میدهند.
متین تصریح کرد: کارآفرینان و سرمایه گذاران استان همدان میتوانند به طور شبانه روزی مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی خود را به این مرکز اعلام کنند و دستگاههای مرتبط نیز موظف هستند تا در کمترین زمان ممکن مشکلات را بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام کنند.
وی با تاکید بر ارزیابی و رصد عملکرد این مرکز، یادآوری کرد: کارشناسان حاضر نهایت تلاش و دقت را برای جلب رضایتمندی متقاضیان به کار می گیرند تا آسیبی به تولید و اشتغال استان وارد نشود.
به گفته رئیس سامان صنعت، معدن و تجارت استان همدان، متقاضیان می توانند درخواست خود را برای بررسی در خصوص مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در سامانه http://tashil.stsm.ir ثبت کرده و منتظر پاسخگویی کارشناسان باشند.
استان همدان دارای یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی فعال است.