زنجان - ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را در ازای پرداخت حقوق، بیمه و مزایا در چارچوب قرارداد قانون کار به کار بگیرند، می‌توانند علاوه بر دریافت حق بیمه کارفرمایی، به ازای هر مددجو از تسهیلات قرض الحسنه با سود چهار درصد بهره‌مند شوند.

 محمد محمدی  قیداری روز پنجشنبه در آیین افتتاح کارگاه توانمندسازی معتادین بهبودیافته "مس هنر" زنجان افزود: خلاقیت صرف شده در این کارگاه مثال زدنی است و امروز معتادین بهبود یافته توانسته اند الگوی برجسته ای از همت، تلاش و انگیزه بهبود همراه با خلاقیت ایجاد کنند که موجب استقلال آنها شده است.

 به گفته وی، با راه اندازی این کارگاه ۲۸ نفر صاحب شغل شدند که ۲۳ نفر از این تعداد بهبودیافته گان موادمخدر هستند.

محمدی با اشاره به حمایت بهزیستی از اشتغال و صیانت از شغل جامعه هدف و اعطای مشوق های حمایتی به کارفرمایان در صورت به کارگیری جامعه هدف افزود: همچنین معلولان بر اساس ماده ۱۲ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت مشمول کمک هزینه ارتقای کارآیی می‌شوند.

وی اظهار داشت: بنابراین اگر کارفرمایی، فرد دارای معلولیتی را به کار بگیرد براساس شدت معلولیت فرد مددجو از کمک هزینه ارتقای کارایی برخوردار خواهد شد که برای فرد مددجوی دارای معلولیت خفیف تا ۳۰ درصد، برای معلولیت متوسط تا ۴۰ درصد و برای معلولیت شدید تا ۵۰ درصد از این کمک‌هزینه بهره‌مند خواهد شد تا جبران احتمالی کارایی کمتر مددجو باشد و این مساله از حمایت‌های قانونی و دولتی برای بکارگیری افراد دارای معلولیت است.

این مسوول یادآوری کرد: در سال ۹۹ برای ۶۷۲ نفر از جامعه هدف اشتغالزایی انجام شد که از این تعداد ۳۳۶نفر از افراد تحت پوشش در مناطق روستایی و ۳۳۶ نفر از افراد تحت پوشش در مناطق شهری بودند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان خاطر نشان کرد: بهزیستی با توجه به شرایط جسمانی مددجویان مبلغی را نیز به عنوان جبران عدم کارآیی به کارفرمایان می‌پردازد که اگر مددجویی مشکل جسمانی دارد جهت جبران عدم کارایی اعتباری به کارفرما اعطا می‌شود که در سال گذشته بیش از ۳۶۰ میلیون تومان به واجدین شرایط پرداخت شده است.

گفتنی است با  افتتاح کارگاه توانمند سازی معتادین بهبود یافته در زنجان همزمان ۱۵ طرح اشتغالزایی در سطح استان نیز افتتاح شد.