به گزارش ایرنا، تارنمای استرالیایی Pro Bona " گزارش داد یک سازمان خیریه حامی پناهجویان در این کشور به تازگی توافقی جهانی در زمینه تغییرات اقلیمی را امضا کرد و امیدوار است با این اقدام به الگویی برای دیگر سازمان های حقوق بشر برای امضای چنین توافقی شود.
سازمان «خدمات بین الملی اسکان» (SSI) به تازگی اعلام کرد منشور «محیط زیست و آب و هوا برای سازمان های بشردوستانه» را امضا کرده است. این منشور توافقی بین المللی است که کمیته بین المللی صلیب سرخ در مه (اردیبهشت) گذشته آن را وضع کرد. صلیب سرخ استرالیا و سازمان خدمات مهاجران این کشور نیز این منشور را امضا کرده اند.
این منشور تاکنون توسط حدود ۷۰ سازمان در سراسر جهان امضا شده است و در واکنش به تغییرات آب و هوایی تعهداتی را برای اقدامات جمعی انسانی لحاظ کرده است.
مدیر ارشد سیاست گذاری این سازمان حقوق بشری اسکان گفت اکنون وقت آن رسیده که سازمان های حقوق بشر تایید کنند که آوارگی پناهجویان به شکل فزاینده ای به تاثیرات آب و هوایی ربط دارد و در نتیجه آن تشدید شده است.
وی گفت افرادی که در مناطق درگیر کشورهای زندگی می کنند به شکل نامتناسبی تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی قرار دارند. ما به عنوان یک سازمان انسان دوستانه به این نتیجه رسیده اند که در حمایت از کاهش تاثیرات ناشی از تغییرات آب و هوایی مسئول هستیم.
تحقیقات کارشناسان سازمان ملل نشان می دهد که حیات بشریت در کره زمین در اثر پیامدهای مخرب تغییرات آب و هوایی ازجمله خشکسالی، قحطی و انقراض گونه ها تا سال ۲۰۵۰ میلادی تغییر خواهد کرد.
کارشناسان در گزارش پیامدهای مخرب تغیرات آب و هوایی هشدار داده اند: گرم شدن کره زمین بیش تر از ۱.۵ درجه سانتیگراد، تأثیرات جبران ناپذیری بر سیستم های انسانی و زیست محیطی خواهد داشت.
دولت ها با امضای توافق نامه پاریس در سال ۲۰۱۵ متعهد شدند که گرمایش کره زمین را به ۲ درجه سانتیگراد و یا در صورت امکان ۱.۵ درجه سانتیگراد محدود کنند. این درحالی است که بر اساس آخرین مطالعات انجام شده از سوی کارشناسان سازمان ملل، گرم شدن کره زمین حتی به ۱.۵ درجه سانتی گراد ممکن است در طول قرن های متمادی، پیامدهای غیرقابل جبرانی را به دنبال داشته باشد.