حمیدرضا خانپور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد واحد تولیدی احیا شده پنج مورد در شهرک صنعتی لیا در شهرستان قزوین و چهار مورد نیز در شهرک صنعتی آراسنج در شهرستان بوئین زهرا مستقر هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین به زمینه فعالیت این واحدهای تولیدی احیا شده نیز اشاره کرد و گفت: چهار واحد احیا شده در زمینه تولید محصولات شیمیایی، ۲ واحد در زمینه تولید مواد غذایی و یک واحد نیز در زمینه تولید محصولات سلولزی فعالیت می کنند.
این مسوول یادآور شد: واحدهای تولیدی یاد شده در سالیان گذشته به دلیل مشکلاتی نظیر فرسودگی ماشین آلات، نبود مواد اولیه، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردشگری و اختلافات مدیریتی تعطیل شده و از چرخه تولید کنار رفته بودند.
خانپور اظهار داشت: کمک به تامین مواد اولیه و تامین سرمایه در گردش با ارایه تسهیلات بانکی و جذب سرمایه گذاران جدید و حل اختلافات مدیریتی از جمله فعالیت هایی بوده که موجب بازگشت این واحدها به چرخه تولید شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قزوین تلاش برای احیای واحدهای تولیدی راکد و تعطیل را در کنار جذب سرمایه گذاران از اولویت های اساسی این شرکت در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها برشمرد و گفت: در سال جاری برای احیای ۱۰۰ واحد تولیدی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان تلاش می کنیم.
وی با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی نیازمند مشارکت سرمایه گذاران و بخش خصوصی نیز هست،افزود: بانک ها، دستگاه های خدمات رسان و امور مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی در کنار دستگاه قضا نیز نقش مهمی در احیای واحدهای تعطیل شده دارند و در استان قزوین تعامل خوبی بین دستگاه های مربوطه در این خصوص وجود دارد.
استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.