محسن نادری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار نسبت به پارسال بیش از ۷۰ درصد افزایش داشته است که این نشان از توجه ویژه مسوولان استان به جامعه عشایری دارد.
وی با اشاره به جمعت بالای عشایر در این استان گفت: این میزان اعتبار جوابگوی نیازهای حداقلی عشایر نیست و اجرایی طرحهای مختلف در حوزه عشایری نیازمند توجه ویژه مسوولان ملی و استانی از محل تخصیص سایر اعتبارات است.
به گفته وی، این اعتبارات که از محل سرفصل حوزه کشاورزی به امور عشایر استان اختصاص داده شد، براساس شاخصهای مهم جمعیتی در جلسات کمیته برنامهریزی شهرستانی بین شهرستانهای عشایری توزیع شد.
معاون امور عشایر چهارمحال و بختیاری افزود: این اعتبارات برای اجرای پروژههای ایلراههای عشایری، بهسازی چشمه، احداث آبشخورهای دامی و آبرسانی سیار به عشایر استان هزینه میشود.
به گزارش ایرنا، عشایر چهارمحال و بختیاری از چهار ایل بختیاری، قشقایی، گلهداران دهکردی و عرب هستند که براساس آخرین سرشماری ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر هستند و از نظر جمعیتی استان رتبه دوم و از نظر تعداد خانواری این استان رتبه سوم عشایر ییلاقی کشور را داراست.
این جمعیت عشایری در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان، کیار، لردگان، اردل و کوهرنگ مستقرند و بیشترین آمار جمعیت عشایری استان در شهرستان کوهرنگ، اردل و لردگان استقرار دارند.
عشایر استان دارای یک میلیون و ۵۵۰ هزار راس دام سبک است و سالانه به طور میانگین بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید میکنند که ۲۵ درصد تولیدات گوشت قرمز استان است.