مراغه - ایرنا - اردوی آمادگی تیم‌های سپک تاکرای دختران استان‌های آذربایجان شرقی و کرمانشاه در مراغه برگزار شد.

رئیس کیمته سپک‌تاکرای آذربایجان‌شرقی روز شنبه در یک گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: اردوی آمادگی دختران سپک تاکرای استان های آذربایجان شرقی و کرمانشاه پس از ۱۷ ماه دوری از میدان های ورزشی در روزهای گذشته در مراغه برگزار شد.

غلامرضا عبدی افزود: اردوی این ۲ تیم با حضور ۲۱ ورزشکار در سالن ورزشی دانش آموز مراغه پیگیری شد و آماده شدن برای مسابقات کشوری از اهداف برگزاری این اردوی ۳ روزه بود..

وی بیان کرد: تمرین‌های ورزشکاران زیر نظر ۳ مربی از کرمانشاه و آذربایجان شرقی برگزار شد و ورزشکاران تمرین‌های سختی را پشت سرگذاشتند.

عبدی افزود: بازی سه به سه، دو به دو، کار با توپ و مسابقه تیمی از برنامه‌های تمرینی اردوی مراغه بود.

سپک تاکرا، ورزشی شبیه والیبال است که بازیکنان به جای دست، از پا برای گذراندن توپ از تور استفاده می‌کنند.