جبرییل برادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت ذرت در شهرستان ری همه ساله پس از برداشت گندم و جو به صورت گشت آبی انجام می شود تا نیاز بخش اعظم علوفه مورد نیاز دامداران این شهرستان تامین شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود کشت ذرت به میزان ٩هزار هکتار افزایش یابد، عنوان کرد: عملکرد کشاورزان در تولید ذرت علوفه ای شهرستان ری طی سال گذشته ٥٥ تن در هر هکتار بود.
برادری ادامه داد: شهرستان ری با تولید ٤٨٠ تن ذرت علوفه ای طی سال ٩۹ رتبه اول استان تهران را کسب کرده اند.
مدیر جهاد کشاورزی ری با اشاره به اینکه این شهر رتبه اول تولید ذرت علوفه ای را در استان تهران دارد، عنوان کرد: این محصول توسط دامداری ها خریداری شده و در سیلوهای مخصوص برای مصرف پاییز و زمستان فشرده و جمع آوری می شود.
وی ادامه داد: کشاورزان شهرستان ری رتبه اول تولید گندم و رتبه دوم تولید جو در استان تهران را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با دارا بودن ۲۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران، سالانه در حدود ۸۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی و زراعی تولید می کند، این شهرستان دارای رتبه اول در تولید گندم، ذرت علوفه ای، صیفی جات، شیر و رتبه دوم را در تولید جو و تخم مرغ در استان است.