به گزارش ایرنا، علی محمدیان عصر شنبه در نشست شورای زکات اظهار داشت: باید با اقدام های اساسی، مردم را از اهمیت پرداخت زکات آگاه و برای توزیع سریع زکات جمع آوری شده برای زدودن فقر از چهره جامعه تلاش کرد.
وی اضافه کرد: بخشی از نیازهای ضروری جامعه به ویژه در حوزه درمان نیازمندان را می توان از محل زکات جمع آوری شده پرداخت کرد.
محمدیان با بیان اینکه کمیته امداد، عامل و امانت دار خوبی برای جمع آوری و پرداخت زکات است، از دبیرخانه شورای زکات خواست تا اقدامات انجام شده برای جمع آوری و محل های هزینه کرد زکات را اطلاع رسانی کند.
ماموستا سید حسین حسینی، امام جمعه سقز هم با بیان اینکه برخی از روحانیان از نظر معیشت در وضعیت مناسبی نیستند، اضافه کرد: از محل زکات های جمع آوری شده می توان، روحانیان را یاری داد.
جمع آوری ۴۰ میلیارد ریال زکات در سقز
رییس کمیته امداد امام (ه) سقز نیز در این نشست اظهار داشت: تعهد این شهرستان برای جمع آوری زکات در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۶۷ میلیارد ریال بود که حدود ۶۰ میلیارد ریال آن تحقق یافت و شهرستان در کردستان، رتبه دوم به دست آورد.
غفور عبداللهی یادآور شد: تعهد شهرستان سقز برای سال ۱۴۰۰ مبلغ ۶۸ میلیارد ریال است که تاکنون حدود ۴۰ میلیارد ریال آن تحقق یافته است.
وی اضافه کرد: زکات جمع آوری شده در محل ها از جمله، تامین جهیزیه، ساخت و خرید مسکن، معیشت، پرداخت هزینه درمان ساخت خانه عالم، تعمیر مساجد هزینه شده و خواهد شد.
قبولی اعمال انسان در گرو ادای نماز و پرداخت زکات، است
ماموستا صابر خدامرادی، امام جماعت مسجد محله قوخ سقز نیز با اشاره به اینکه اعمال انسان بدون ۲ عمل زکات و نماز مورد قبول درگاه خداوند قرار نمی گیرد، گفت: پرداخت کنندگان و عاملان زکات، جزو دوستان خداوند هستند.
امام جماعت مسجد صالح آباد سقز هم با اشاره به اهمیت تشویق مردم به پرداخت زکات به عنوان یکی از بزرگترین شعائر اسلامی، افزود: پرداخت زکات نشان دهنده بخشندگی است و کسی که ایمان واقعی دارد، بخشنده است.
ماموستا حسن قیصریان با بیان اینکه بیماری بُخل، بیماری خطرناکی است و هرکس زکات واجب را پرداخت نکند، بخیل است، افزود: بیماری بخل را با تمرین و ممارست سخاوت، داشتن حسن ظن به خداوند و نترسیدن از فقر، می توان از بین برد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.