مدیر مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت های شرکت ساخت مهندسی ساخت کنترل برق مپنا در آیین رونمایی از این ایستگاه گفت: طراحی و فرایند ساخت دستگاه سارژ خورشیدی در مدت زمان یک سال انجام شده که برای شارژ خودورهای برقی استفاده می شود.
عادل دمشقی اظهار داشت: قرار است این نوع ایستگاه های شارژر در خیابان ها نصب شود زیرا امروزه بیشتر کشورهای اروپایی از این سیستم بهره می گیرند.
وی با اشاره به اینکه در این روش تامین انرژی به صورت پاک انجام می شود ، گفت: تامین انرژی از طریق خورشید نقش موثری در کاهش آلودگی هوا دارد.
دمشقی افزود: افزایش نیروگاه ها برای تامین توان خودروهای برقی ممکن است باعث آلودگی شود هر چند که فاصله گرفتن نیروگاه ها از محل مصرف می تواند باعث کاهش آلودگی شود.
مدیر مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت های شرکت ساخت مهندسی ساخت کنترل برق مپنا اظهار داشت: اگر بتوانیم از باد و انرژی برای چرخه انرژی خودروهای برقی استفاده کنیم شاهد کاهش آلودگی هوا به میزان زیادی خواهیم بود.
وی گفت : میزان انرژی ایستگاه خورشیدی حدود سه کیلو وات بوده که قابل افزایش است.
دمشقی افزود: حدود سه ساعت زمان می برد که یک خودرو با انرژی خورشیدی شارژ شودو اگر بخواهیم از شارژ سریع استفاده شود باید توان پنل های خورشیدی را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: کشور ما پتانسیل لازم را برای توسعه مزارع بادی و به خصوص مزارع خورشیدی را دارد.
مدیر مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت های شرکت ساخت مهندسی ساخت کنترل برق مپنا گفت : برای طراحی وساخت ایستگاه شارژ خورشیدی هشت نیروی متخصص داخلی مشارکت داشتند که هزینه ساخت این ایستگاه ۲۰۰ میلیون تومان است.
دمشقی گفت: امسال در تمام استان ها شارژرهای سریع را نصب می کنیم و نصب ایستگاه های شارژ کند در دست اقدام است ، اکنون در حال تولید ۲۰۰ دستگاه سارژ خورشیدی هستیم؛ هر میزان تعداد خودروهای برقی در کشور بیشتر باشد باید تعداد ایستگاه های سارژ خورشیدی افزایش یابد.
وی افزود: اکنون برخی از کشورهای منطقه مانند پاکستان ،ارمنستان و عراق که مشکلات برق دارنددر حال مذاکره برای خرید دستگاه های سارژ خورشیدی شرکت مپنا هستند.