بیرجند - ایرنا - اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی در اطلاعیه‌ای به مناسبت عید سعید قربان بر ضرورت ذبح دام در کشتارگاه‌های دام استان تاکید و اعلام کرد: مردم برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی در این اطلاعیه آمده است: در راستای کنترل بهداشتی کشتار دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با تعداد ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۷ دامپزشک، ۵۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ نفر ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاه‌ها و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارایه خدمات به همشهریان است.

بنابر این اطلاعیه از تمامی هم‌استانی‌ها درخواست می‌شود برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.

ذبح دام نیز باید صرفا در کشتارگاه‌های دام استان و زیر نظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.

همچنین برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری و هنگام تکه کردن گوشت یا شست و شوی آن حتما از دستکش استفاده شود.

این اطلاعیه اضافه کرد: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با کرونا (کووید ۱۹) درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.