زاهدان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: کشتارگاه‌های دام استان در روز عید سعید قربان فعال و مردم برای ذبح دام قربانی به کشتارگاه مراجعه کنند تا ذبح دام آنان زیر نظر کارشناسان بهداشتی و شرعی انجام و از سلامت و حلیت گوشت قربانی مطمئن شوند.

دکتر مهدی حسینی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: عید قربان از اعیاد بزرگ مسلمانان محسوب می‌شود که با مراسم خاص خود همراه که مهمترین آن ذبح قربانی بوده که این امر نیازمند رعایت نکات و توصیه‌های بهداشتی خاصی است.
وی ادامه داد: مردم باید در خرید دام به نکات بهداشتی از جمله خرید دام از مراکز مجاز عرضه دام، توجه به سلامت دام و مشورت با کارشناسان دامپزشکی برای خرید دام توجه و از خرید دام‌های دارای علائم بیماری، کنه و فاقد هویت خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان کرد: همگان از ذبح دام در معابر و خیابان‌ها خودداری و در صورت ذبح دام در منزل به نکات بهداشتی و شرعی ذبح توجه کنند.

وی ادامه داد: مردم به هنگام ذبح و خرد کردن گوشت از تجهیزات ایمنی مانند دستکش، عینک و ماسک استفاده و گوشت دام قربانی را حتی الامکان قبل از مصرف به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا چهار درجه) نگهداری کنند.