محمد محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:این بودجه از محل اعتبارات استانی برای دستگاه های اجرایی متولی منابع طبیعی و محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده و هنوز اختصاص آن ابلاغ نشده است.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار برای تامین هزینه مورد نیاز کالاهای مصرفی در زمان اطفای حریق در جنگل ها و مراتع استان پیش بینی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اطفای حریق برخی از آتش سوزی های امسال در عرصه های طبیعی استان تا یک هفته به طول انجامیده است تاکید کرد: پیش بینی و تخصیص اعتبار برای هزینه های غذا،آب و سایر نیازهای امدادگران حاضر در میدان اطفای حریق ضروری است.
محمدی تصریح کرد: امسال ۳۶ فقره آتش سوزی در جنگل ها و مراتع استان مهار شده که ۲۰ مورد از این تعداد، آتش سوزی های گسترده بوده است.
محمدی ابراز داشت:جنگل های نارک، منطقه حفاظت شده کوه خامی و کوه پهن گچساران، ارتفاعات شاه بهرام و پیچاب در باشت،شبلیز دنا و عرصه های طبیعی دیشموک از جمله نقاط مهم شاهد آتش سوزی های گسترده امسال بوده که با تلاش ستودنی امدادگران مهار شده است.
وی ادامه داد: عواملی مانند خشکسالی ها، تغییر اقلیم، سهل انگاری افراد، اقدام برای زغال گیری درآتش سوزیهای امسال استان تاثیر گذار بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سخت گذر بودن، طبیعت صخره ای جنگلهای استان و وزش باد از مشکلات اطفای حریق در عرصه های طبیعی است.
محمدی تاکید کرد: برآورد کامل میزان جنگل ها و مراتع خسارت دیده از آتش سوزی امسال در دست بررسی های کارشناسی است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونه ای که افزون بر ۲۰ درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود ۴۰ درصد گونه های دارویی کشور را در خود جای داده است.
دنای شرقی، خاییز سرخ ، خامی ، دیل ، سولک و سیوک از جمله مناطق حفاظت شده استان است.
کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.