تهران- ایرنا- پیکارهای کشتی در بازی‌های المپیک از ۱۰ مرداد با رقابت وزن‌های ۶۰ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی کلید خواهد خورد، ۵ ملی‌پوشی که با کوهی از امید و انگیزه برای افتخارآفرینی گام به توکیو خواهند گذاشت و همه امیدواریم این مرتبه نیز معجزه‌ای دیگر را رقم بزنند.

به گزارش ایرنا،  علیرضا نجاتی در وزن ۶۰ کیلوگرم، محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم، محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم ۵ نماینده کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک توکیو هستند.

رقابت‌های وزن ۶۰ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی روزهای ۱۰ و ۱۱ مرداد و مسابقات وزن‌های ۷۷ و ۹۷ کیلوگرم هم در روزهای ۱۱ و ۱۲ مرداد برگزار می‌شود.

تیم ملی کشتی فرنگی در بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن با ۳ مدال طلای حمید سوریان، امید نوروزی و قاسم رضایی و در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو با ۲ مدال برنز سعید عبدولی و قاسم رضایی، عملکرد درخشانی داشت و توقعات از کشتی فرنگی بالاست.

اما نکته قابل توجه اینکه بعد از حضور قاسم رضایی در فینال وزن ۹۸ کیلوگرم پیکارهای کشتی فرنگی قهرمانی سال ۲۰۱۵ در لاس وگاس آمریکا و بعد از گذشت ۶ سال هیچکدام از ملی‌پوشان کشتی فرنگی نه در المپیک ریو و نه در پیکارهای جهانی نتوانسته‌اند گام به فینال بگذارند و امیدواریم که ۵ نماینده کشتی فرنگی در توکیو سنت‌شکنی کرده و یکبار دیگر با جنگندگی و غیرت خود بتوانند با درخشش در بزرگترین آوردگاه جهان، ضمن شاد کردن مردم، نام خود را جاودانه سازند.

در فاصله ۷ روز مانده به پیکارهای کشتی در المپیک در این بخش به سابقه مبارزه نمایندگان کشورمان با حریفان المپیکی می‌پردازیم.

علیرضا نجاتی

نجاتی فرنگی کار وزن ۶۰ کیلوگرم کشورمان در بازی‌های المپیک توکیو است. این فرنگی‌کار قمی بعد از کسب مدال برنز پیکارهای جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان خود را به عنوان یک مدعی جدید در کشورمان معرفی کرد.

او بعد از کنیچیرو فومیتا (ژاپن)، سرگئی املین (روسیه) و کرم کمال (ترکیه) در رده چهارم رنکینگ المپیکی قرار دارد و به طور حتم با فومیتای ژاپنی در یک گروه قرار خواهند گرفت.

نجاتی به غیر از مدال برنز بزرگسالان جهان، ۲ مدال برنز جوانان و نوجوانان جهان را نیز در کارنامه دارد.

از بین ۱۵ حریف المپیکی او در پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۱۴ نوجوانان جهان برابر کمال کرم از ترکیه شکست ۷ بر صفر را تجربه کرده اما در همان پیکارها مقابل «آرمن ملیکیان» از ارمنستان به برتری رسید و مدال برنز گرفت.

او در نمیه‌نهایی پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ قهرمانی جهان در قزاقستان برابر کنیچیرو فومیتا ژاپنی مغلوب شد و برابر المرات تاسمرادوف ازبکستانی به برتری رسید.

نجاتی در پیکارهای جام قهرمانان و مربیان اوکراین در فینال «ژولامان شارشنبکوف» قزاقستانی را نتیجه ۵ بر یک مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت. او در جام بالاوادزه و کارتوزیا گرجستان در سال ۲۰۱۹ در نیمه نهایی از حریف قرقیزستانی شکست خورده بود.

تجربه مبارزه با ۵ مدعی اصلی این وزن دستاورد خوبی برای نجاتی در المپیک خواهد بود.

اسامی نفرات المپیکی وزن ۶۰ کیلوگرم

کنیچیرو فومیتا (ژاپن): ۲ طلای قهرمانی جهان/ طلای امیدهای جهان/ ۲ طلا و یک برنز قهرمانی آسیا

سرگئی املین (روسیه): طلا و نقره قهرمانی جهان/ نقره امیدهای جهان/ ۲ طلا و یک نقره قهرمانی اروپا

کرم کمال (ترکیه): برنز امیدهای جهان/ ۲ نقره و یک برنز قهرمانی اروپا

علیرضا نجاتی (ایران): برنز بزرگسالان جهان/ برنز جوانان جهان/ برنز نوجوانان جهان

میرامبک آیناگولوف (قزاقستان): برنز و نقره قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های آسیایی/ ۳ برنز قهرمانی آسیا

لنور تمیروف (اوکراین): برنز قهرمانی جهان/ ۲ برنز قهرمانی اروپا

المرات تاسمرادوف (ازبکستان): برنز جوانان جهان/ ۴ طلا یک نقره آسیا/ نفر شانزدهم المپیک لندن و برنز المپیک ریو/ برنز و نقره جهان

حاتم محمود (مصر)

عبدالکریم فرگات (الجزایر)

لوییس آلبرتو سانچز (کوبا)

الدار حافظ‌اف (آمریکا)

اتین کنسینجر (آلمان): نقره جوانان جهان/ نقره جوانان و امیدهای اروپا/ طلای نوجوانان جهان

ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان): نقره قهرمانی جهان/ نقره امیدهای جهان/ ۲ نقره قهرمانی آسیا

سایلیک والیهان (چین): برنز قهرمانی جهان

ویکتور سیابانو (مولداوی): برنز بازی‌های اروپایی/ طلا و نقره قهرمانی اروپا/ نقره قهرمانی جهان/ نقره جوانان جهان/

آرمن ملیکیان (ارمنستان): طلای امیدهای جهان/ طلای نوجوانان اروپا

محمدرضا گرایی

محمدرضا گرایی نماینده وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی در بازی‌های المپیک توکیو، طلای امیدهای جهان، برنز بازی‌های آسیایی، طلای قهرمانی آسیا و برنز دانشجویان جهان را در کارنامه دارد. او با کسب قدرتمندانه سهمیه المپیک در گزینشی آسیا و شکست قهرمان جهان و المپیک از کره‌جنوبی خود را به عنوان یکی از مدعیان این وزن معرفی کرد.

این فرنگی‌کار شیرازی اما در سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی جایی ندارد. اسماعیل بوررو مولینا (کوبا)، محمدابراهیم السید (مصر)، آرتم سورکوف (روسیه) و ماته نمس (صربستان) ۴ نفر برتر رنکینگ هستند و به احتمال فراوان با یکی از ۲ مدعی اصلی این وزن یعنی بوررو و آرتم سورکوف روسی هم‌گروه خواهد بود.

گرایی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا سابقه پیروزی مقابل المرات تاسمرادوف ازبکستانی را که اکنون در وزن المپیکی ۶۰ کیلوگرم است را دارد. او در پیکارهای سال ۲۰۱۹ امیدهای جهان راماز زویدزه از گرجستان را شکست داد. اما پیروزی ۹ بر صفر او مقابل دارنده ۲ مدال جهان یعنی ریو هان سو از کره‌جنوبی در انتخابی المپیک، شاید بهترین دلیل انتخاب او برای حضور در المپیک بود و کادر فنی را مجاب ساخت تا به نوعی در همان قزاقستان به عنوان فرنگی‌کار المپیکی انتخاب شود. 

در جام باشگاه‌های کشتی فرنگی سال ۲۰۱۷ جهان محمدرضا گرایی عضو تیم سینا صنعت ایذه برابر آرتم سورکوف که در ترکیب بیمه رازی بود، قرار گرفت که مغلوب حریف روسی شد.

یکی از دیگر مدعیان این وزن فرانکر استابلر آلمانی است که سابقه رویارویی با محمدرضا گرایی را ندارد اما او در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۷ پاریس موفق به شکست برادرش یعنی محمدعلی گرایی شد.

اسامی نفرات المپیکی وزن ۶۷ کیلوگرم

اسماعیل بوررو مولینا (کوبا): طلای المپیک ریو/ ۲ طلای قهرمانی جهان/ طلای بازی‌های پان آمریکن/۶ طلای قهرمانی پان‌آمریکن

محمدابراهیم السید (مصر): ۲ طلای امیدهای جهان/ طلای قهرمانی بازی‌های آفریقایی/۴ طلا و یک نقره قهرمانی آفریقا

آرتم سورکوف (روسیه): طلا، نقره و ۲ برنز قهرمانی جهان/ طلای قهرمانی بازی‌های اروپا/ ۲ طلا و یک برنز قهرمانی اروپا

ماته نمس (صربستان): برنز قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های اروپایی/ طلای قهرمانی اروپا

فرانک استابلر (آلمان): ۳ طلا و ۲ برنز قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های اروپایی/ ۲ طلا و یک برنز قهرمانی اروپا

فردریک جرهوس (دانمارک)

سلیمان نصر (تونس)

عبدالمالک مرابت (الجزایر)

جولیان آکود (کلمبیا)

الخاندرو سانچو (آمریکا)

راماز زویدزه (گرجستان): نقره امیدهای جهان

بالینت کورپاسی (مجارستان): طلا، نقره و ۲ برنز قهرمانی جهان/ نقره بازی‌های اروپایی/ یک طلا و ۲ برنز قهرمانی اروپا

محمدرضا گرایی (ایران): طلای امیدهای جهان/ برنز بازی‌های آسیایی/طلای قهرمانی آسیا/ برنز دانشجویان جهان

هان‌سو ریو (کره‌جنوبی): ۲ طلا و یک نقره قهرمانی جهان/ ۲ طلای بازی‌های آسیایی/ ۴ طلا و یک برنز قهرمانی آسیا

کارن اصلانیان (ارمنستان): ۳ برنز قهرمانی اروپا

پرویز نصیب‌اف (اوکراین): برنز جوانان جهان/ طلای جوانان اروپا/ نقره نوجوانان جهان

آکر العبیدی (تیم پناهندگان)

محمدعلی گرایی

محمدعلی گرایی برادر محمدرضا نماینده وزن ۷۷ کیلوگرم ایران در المپیک خواهد بود. جایی که ۲ برادر می‌توانند با کسب مدال در کشتی ایران تاریخ‌ساز شوند. به طور حتم با توجه به تجربه و نوع مبارزه جسورانه و جنگندگی گرایی، او یکی از امیدهای کسب مدال در المپیک توکیو خواهد بود.

گرایی در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ و در حالی که همه حریفان را قلع و قمع کرد برسر یک اشتباه و شاید دستکم گرفتن حریف، فینال مسابقات را به راحتی از دست داد. آن شکست مقابل آلکس کسیدیس سوئدی تجربه گرانبهایی برای گرایی در المپیک خواهد بود تا با تمرکز کامل و با برنامه‌ریزی به مصاف حریفان برود و «محمد بنا» و کادر فنی تیم ملی به طور حتم در این مدت ضمن تجزیه تحلیل کردن حریفان و برطرف کردن نقاط ضعف ملی‌پوشان، آنان را مهیای المپیک کرده‌اند.

از میان حریفان المپیکی در توکیو گرایی در پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۱۸ آسیا شوهی یابیکو از ژاپن را شکست داده بود.

او در پیکارهای سال ۲۰۱۹ قهرمانی جهان در قزاقستان براثر یک غلفت اسیر فن کمر آلکس کسیدیس سوئدی شد و در نهایت مبارزه را ۹ بر صفر واگذار کرد. گرایی در همین پیکارها و در دیدار رده‌بندی کاراپت چالیان از ارمنستان را  ۹ بر ۶ شکست داد و مدال برنز گرفت.

اما بوزو استارسویچ از کرواسی یکی دیگر از فرنگی‌کاران حاضر در المپیک است که رسول گرمسیری در جام تختی سال ۹۷ موفق به شکست او شده بود. گرمسیری در همان پیکارها و در مبارزه فینال مغلوب گرایی شد.

گرایی در سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی در وزن ۷۷ کیلوگرم در رده چهارم قرار دارد. تاماس لورینچ (مجارستان)، آلکس کسیدیس (سوئد) و کاراپت چالیان (ارمنستان) از ارمنستان اول تا سوم هستند و به طور حتم با لورینچ مجاری در یک گروه قرار خواهند گرفت.

اسامی نفرات المپیکی وزن ۷۷ کیلوگرم

تاماس لورینچ (مجارستان): نقره المپیک لندن/ یک طلا، ۲ نقره و یک برنز جهان/ برنز بازی‌های اروپایی/ ۴ طلا، یک نقره و ۳ برنز قهرمانی اروپا

آلکس کسیدیس (سوئد): نقره قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های اروپایی/ برنز قهرمانی اروپا

کاراپت چالیان (ارمنستان): ۲ برنز قهرمانی اروپا/ نقره قهرمانی اروپا

محمدعلی گرایی (ایران): ۲ برنز قهرمانی جهان/ طلای بازی‌های آسیایی/ یک برنز و ۲ نقره قهرمانی آسیا/ طلای بازی‌های داخل سالن آسیا و نظامیان جهان

جالگاسبای بردی مراتوف (ازبکستان)

دمیو ژادرایف (قزاقستان): ۲ برنز و ۲ نقره قهرمانی آسیا

لامجد مافی (تونس)

زاید اوگرام (مراکش)

یوسوانیس فلورس (کوبا)

آلفونسو لیوایپز (مکزیک)

آلکساندر چخرکین (روسیه): طلای قهرمانی جهان/ طلای قهرمانی اروپا/ طلای بازی‌های اروپایی

بوزو استارسویچ (کرواسی): برنز قهرمانی اروپا

آکژول محموداف (قرقیزستان): نقره بازی‌های آسیایی/ طلای قهرمانی آسیا

شوهی یابیکو (ژاپن): برنز جوانان جهان

آیک ناتساکانیان (بلغارستان): ۲ برنز قهرمانی جهان/ برنز قهرمانی اروپا

رفیق حسین‌اف (جمهوری آذربایجان): نقره قهرمانی جهان/ نقره بازی‌های اروپایی/ ۲ طلا و یک نقره قهرمانی اروپا

محمدهادی ساروی

محمدهادی ساروی چهارمین نماینده کشتی فرنگی در بازی‌های المپیک و در وزن ۹۷ کیلوگرم است. او در یک سال گذشته با مبارزه‌های مطمئن و رو به جلوی خود، کادر فنی را به داشتن یک ۹۷ کیلوگرم ششدانگ در این وزن مطمین کرد. او در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ در یک قدمی مدال قرار داشت اما به کم‌تجربگی خود باخت.

فرنگی‌کار آملی در سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی در رده سوم قرار دارد. موسی اولویف (روسیه) و آرتور الکسانیان (ارمنستان) اول و دوم هستند و تادیوز میچالیک (لهستان) در رده چهارم قرار دارد. ساروی باید خود را برای مبارزه با آلکسانیان ارمنی قهرمان جهان و المپیک آماده کند. البته آلکسانیان علیرغم تجربه وافر خود دیگر آن صلابت و آمادگی چند سال قبل را ندارد، با این وجود هیچ حریفی را نباید دستکم گرفت.

اما یکی از نکات مثبت ساروی در این وزن رویارویی او با همه مدعیان وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی است. او در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ قزاقستان کایریل میلوف از بلغارستان را ۷ بر ۳ شکست داد و در ادامه 

گابریل کیندلان از کوبا را با نتیجه ۵ بر ۴ از پیش رو برداشت اما مقابل آرتور آلکسانیان از ارمنستان ۴ بر ۳ شکست خورد و در رده‌بندی نیز برابر جنگ ایلدیم از ترکیه ۷ بر ۵ شکست خورد و پنجم شد.

در جام جهانی انفرادی که آذر ماه سال ۱۳۹۹ در صربستان برگزار شد در مرحله نیمه نهایی مغلوب موسی اولویف روس با نتیجه ۵ بر ۳ شد و در دیدار رده‌بندی یکبار دیگر کایریل میلوف بلغار را شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

در پیکارهای سال ۲۰۱۹ امیدهای جهان در بوداپست مجارستان برابر آروی ساوولاینن از فنلاند ۵ بر یک شکست خورد اما خرداد ماه در جام پیت لازینسکی این فرنگی‌کار فنلاندی را با نتیجه ۱۰ بر یک شکست داد و به فینال این مسابقات راه یافت.

او در جام پیت لازینسکی لهستان تادیوس میچالیک از لهستان دیگر المپیکی وزن ۹۷ کیلوگرم را نیز ۹ بر صفر از پیش رو برداشت.

رویارویی ساروی با حریفان المپیکی به همین جا ختم نشد بلکه او در پیکارهای گزینشی المپیک که اردیبهشت ماه در قزاقستان برگزار شد، اوزور ژوزوپبکوف از قرقیزستان را در دیدار فینال این وزن ۱۰ بر صفر شکست داد. در رقابت‌های بین‌المللی جام بالاوادزه و کارتوزیا سال ۲۰۱۹ در گرجستان ساروی یک بار دیگر این حریف قرقیزستانی را شکست داده بود.

ساروی در پیکارهای کشتی فرنگی ۲۰۱۸ جوانان جهان در اسلواکی آلکس زوک از مجارستان را نیز شکست داده بود.

اسامی نفرات المپیکی وزن ۹۷ کیلوگرم

موسی اولویف (روسیه): ۲ طلا و یک نقره قهرمانی جهان/ ۲ طلای قهرمانی اروپا

آرتور الکسانیان (ارمنستان): طلا و برنز المپیک/ ۳ طلا و ۲ نقره جهان/ طلای بازی‌های اروپایی/ ۵ طلا، ۲ نقره و یک برنز قهرمانی اروپا

محمدهادی ساروی (ایران): طلای قهرمانی آسیا/ برنز امیدهای جهان/طلای امیدهای آسیا/ طلای جوانان جهان و آسیا

تادیوز میچالیک (لهستان): برنز قهرمانی اروپا

میهایل کاجایا (صربستان): ۲ برنز قهرمانی جهان/ نقره قهرمانی اروپا

جنک ایلدم (ترکیه): برنز المپیک/ ۳ برنز قهرمانی جهان/ طلای بازی‌های اروپایی/ ۴ برنز و یک نقره قهرمانی اروپا

گئورگی ملیا (گرجستان): نقره و برنز امیدهای جهان/ نقره امیدهای اروپا/ طلای جوانان جهان

آدم بودجلمین (الجزایر)

هایکل آچوری (تونس)

گابریل کیندلان (کوبا): طلای بازی‌های پان‌آمریکن/طلا، نقره و برنز قهرمانی پان‌آمریکن

تریسی هانکوک (آمریکا)

آروی ساوولاینن (فنلاند): طلای امیدهای جهان

کایریل میلوف (بلغارستان): نقره جهان/ نقره اروپا/ نقره المپیک جوانان ۲۰۱۴

اوزور ژوزوپبکوف (قرقیزستان): طلا و برنز قهرمانی آسیا/ برنز بازی‌های آسیایی

آلکس زوک (مجارستان)

آرتور عمروف (چک)

امین میرزازاده

میرزازاده فرنگی‌کار اهل گتوند استان خوزستان، قدم در راهی گذاشته که خود امیدوار است بتواند در کشتی فرنگی ایران تاریخ‌ساز شود. این فرنگی‌کار آرام تیم ملی در رنکینگ سیستم اتحادیه جهانی کشتی در رده چهارم قرار دارد. رضا کایالپ (ترکیه)، عبدالطیف محمد (مصر) و مومینجان عبدالله‌یف (ازبکستان) در رده اول تا سوم قرار دارند. میرزازاده با کایالپ فرنگی‌کار عنوان‌دار ترک به احتمال فراوان در یک گروه قرار خواهند گرفت. البته نباید از میخایین لوپز کوبایی دارنده سه مدال طلای المپیک غافل شد که به دلیل حضور نداشتن در پیکارهای جهانی و تورنمنت‌های رنکینگ‌دار، امتیاز رنکینگ ندارد و احتمال قرار گرفتن او در گروهی که میرزازاده حضور دارد نیز وجود خواهد داشت.

میرزازاده با ۷ فرنگی‌کار المپیکی در توکیو سابقه رویارویی داشته است. او در امیدهای سال ۲۰۱۷ جهان در مرحله یک چهارم نهایی عبدالطیف محمد از مصر را ۷ بر ۳ شکست داد. در همین مسابقات برابر مانتاس کنیستاتاس از لیتوانی شکست خورد و پنجم شد.

فرنگی‌کار وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشورمان در پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۲۰ آسیا در فینال مین سئوک کیم از کره‌جنوبی را شکست داد و طلا گرفت. او یک سال قبل و در مسابقه‌های نظامیان جهان مقابل رضا کایالپ ۵ بر ۳ مغلوب شد و در همان مسابقات ادوارد پاپ آلمانی را شکست داد.

میرزازاده در رقابت‌های بین‌المللی پیت لازینسکی لهستان که خرداد ماه در ورشو برگزار شد در دور نخست نیز موفق به شکست یاسمانی آکوستا فرناندز فرنگی‌کار کوبایی الاصل تیم ملی شیلی با نتیجه ۲ بر یک شد و در نیمه نهایی نیز مومینجان عبدالله‌یف که موفق به شکست امیرقاسمی منجزی شده بود را ۸ بر صفر مغلوب کرد.

اسامی نفرات المپیکی وزن ۱۳۰ کیلوگرم

رضا کایالپ (ترکیه): برنز و نقره المپیک/ ۴ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز قهرمانی جهان/طلای بازی‌های اروپایی/ ۹ طلا و یک نقره قهرمانی اروپا

عبدالطیف محمد (مصر): ۲ طلای بازی‌های آفریقایی/ ۵ طلای قهرمانی آفریقا

مومینجان عبدالله‌یف (ازبکستان): ۲ نقره و ۳ برنز آسیا/ طلای بازی‌های آسیایی/ نفر پانزدهم المپیک ریو و لندن

امین میرزازاده (ایران): طلای قهرمانی آسیا/ برنز ارتش‌های جهان/طلا و برنز جوانان جهان/طلای جوانان آسیا/ طلای نوجوانان جهان و آسیا

میخاین لوپز (کوبا): ۳ طلای المپیک/ ۵ طلا و ۳ نقره قهرمانی جهان/ ۵ طلای پان‌آمریکن

آرتور ویتیتین (استونی)

یاکوبی کاجایا (گرجستان)

ادوارد پاپ (آلمان): برنز قهرمانی اروپا

امین گوئنیچی (تونس)

یاسمانی فرناندز (شیلی): برنز قهرمانی جهان/ طلا و برنز پان‌آمریکن

ادوارد سوگومونیان (برزیل)

سرگئی سیمنوف (روسیه): برنز المپیک/ طلای قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های اروپایی/برنز قهرمانی اروپا/ طلای امیدهای جهان

مانتاس کنیستاتاس (لیتوانی): برنز امیدهای جهان/ نقره امیدهای اروپا / نقره جوانان جهان/ نقره جوانان اروپا

مین سئوک کیم (کره‌جنوبی): برنز قهرمانی جهان/ برنز بازی‌های آسیایی/ نقره و برنز قهرمانی آسیا

آلین سیوراریو (رومانی)

الیاس کاسمانن (فنلاند): برنز قهرمانی اروپا/نقره امیدهای جهان/ نقره امیدهای اروپا/ برنز نوجوانان جهان