به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری « ای.بی .اس » استرالیا، کمیسیونِ حقوق بشر استرالیا در این گزارش می افزاید: نیمی از هزار مسلمانی که در نظرسنجی تا دسامبر ۲۰۱۹ شرکت کردند گفتند تبعیض هنگام مواجهه با موضوعات قانونی برایشان اتفاق افتاده است و ۴۸ درصد معتقدند آنها هنگامی که به دنبال کار میگردند و یا در محل کارشان مورد تبعیض قرار گرفته اند. در این میان ۲۹ درصد نیز میگویند در مراکز آموزشی این مسئله را تجربه کردند.
برپایه این گزارش در برخی از این تجربیات ردپای خشونت فیزیکی نیز دیده می شود.
با این وجود به نظر می رسد برای مبارزه با اسلام هراسی باید درباره این مسئله تبعیض صحبت کرد و آن را پنهان نکرد.
در گزارش کمیسیون حقوق بشر استرالیا که شامل مشاوره با اعضای جامعه مسلمان و رهبرانشان می باشد، تا فوریه ۲۰۲۰ آمده است از هر ۴ مسلمان در استرالیا یک نفر از گفت و گو و به اشتراک گذاری تجربه های تبعیض آمیز بسیار می ترسد و از آن اجتناب می کند.
این گزارش می افزاید: با وجود سطح بالای تبعیض گزارش شده در استرالیا، ۶۳ درصد پاسخ دهندگان هنوز معتقدند استرالیا جامعه پذیرنده است و ۷۴ درصد از مسلمانان در استرالیا خود را استرالیایی و شهروند این کشور حس می کنند.
« چین تان » نماینده تبعیض نژادی در مصاحبه با این رسانه گفت اکنون زمان آن فرا رسیده تا دولت فدرال استرالیا چارچوب ملی ضد نژادپرستی را راه اندازی کند. این چارچوب باید ارزش های مشترک، اهداف متعهدانه مشترک درباره پیش روی به سوی نقطه قدرت را به کار گیرد تا بدانیم مسائل نژادی را چگونه حل و فصل و انسجام اجتماعی در جامعه ایجاد کنیم.
وی همچنین افزود: استرالیا به عنوان یک کشور که در آن برابری بسیار مهم است به خود افتخار می کند.