روابط عمومی اداره کل استاندارد فارس به نقل از مرتضی رهنما افزود: استان فارس دارای ۱۹ کارخانه تولید آرد است که تمام آنها دارای علامت استاندارد هستند و علاوه بر این ۱۱ کارگاه بسته بندی آرد نیز تاییدیه استاندارد دارند.
وی ادامه داد: به منظور کنترل زنجیره تولید نان از کارخانه تا نانوایی، گشت مشترک استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل غله استان کار نظارت میدانی بر نانواییهای استان را در دستور کار قرار دارد.
او اظهار داشت: هدف از انجام این بازرسیهای مشترک از نانواییهای استان، نظارت بر دستگاههای پخت نان و همچنین آرد مصرفی در نانواییها و نمک و سایر افزودنیهای مورد استفاده در پخت نان است.
مدیر کل استاندارد فارس اضافه کرد: کالیبره بودن ترازوهای مورد استفاده در نانواییها و استاندارد بودن دستگاه پخت نان از دیگر موارد مد نظر در این بازرسیها است.
رهنما گفت: در مرحله اول این بازدیدهای میدانی، تعداد ۳۶ نانوایی در سطح شهر شیراز مورد بازرسی قرار گرفتند که مشخص شد آرد و نمک مورد مصرف در تمام این نانواییها مطابق استاندارد بوده و از ۴۳ دستگاه پخت نان نیز عملکرد چهار دستگاه که حرارت را به شکل غیر مستقیم به نان منتقل میکردند نیز مطابق استاندارد اجباری دستگاه پخت نان بوده است.
او اظهار داشت: سایر دستگاهها که به شکل مستقیم حرارت را به نان میرسانند مشمول استاندارد اجباری نیستند.
او گفت: ترازوهای مورد استفاده نانواییها هم نیاز به انجام کالیبراسیون (تنظیم دقیق) دارد که رعایت این مهم در دستور کار اداره کل استاندارد استان قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
شیراز- ایرنا- مدیر کل استاندارد فارس گفت: محصول آرد مشمول استاندارد اجباری است و بنابراین هرگونه تولید و عرضه این محصول بایستی با تاییدیه استاندارد انجام شود.