به گزارش ایرنا، رضا نقدی روز دوشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر برای دانشکده فنی و حرفه ای پسران سمنان و رشتههای حسابداری و گرافیک برای دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمنان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان سه رشته جدید در مقطع کارشناسی پیوسته است.
وی با اشاره به این که تربیت مهندسان و تکنیسینهای مورد نیاز بازار کار، یکی از وظایف دانشگاه فنی و حرفهای است، افزود : ۳۹ رشته کاردانی، ۲۱ رشته کارشناسی ناپیوسته و چهار رشته کارشناسی پیوسته در این دانشگاه تدریس میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ی استان سمنان اظهار داشت: با اضافه شدن این سه رشته به سبد آموزشی این دانشگاه، تعداد رشتههای دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان به ۶۳ رشته رسید.
وی اضافه کرد: براساس آمایش رشته ها و ضرورت های کارآفرینی استان سمنان و همچنین افزایش مهارت آموزی و رفع نیازهای صنعت، مجوز رشتههای مهندسی حرفه ای کامپیوتر، حسابداری و گرافیک در مقطع کارشناسی پیوسته برای دانشکده های فنی وحرفه ای استان اخذ شده است که از مهرماه امسال دانشجو پذیرفته می شود.
وی با اشاره به فعالیت ۱۷۶ آموزشکده و دانشکده فنی و حرفهای در کشور اظهار داشت: هدف از این مراکز آموزشی توسعه آموزش عالی فنی و حرفهای، گسترش شایستگیها حرفهای از طریق توسعه دانش و مهارت و نگرش به تربیت نیروهای متخصص در کشور است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: سههزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با چهار دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان مشغول به فعالیت است.
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
سمنان- ایرنا- رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان گفت: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاسیس و ارائه سه رشته در مقطع کارشناسی پیوسته برای سال تحصیلی جدید از ابتدای مهر امسال در دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان موافقت کرد.