به گزارش روز دوشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، استاد محمدرضا حکیمی حدود سه هفته پیش، پس از دریافت دُز دوم واکسن کرونا به تشخیص پزشکان در بیمارستان بستری شده بود چند روز بعد با بهبودی نسبی حالش در دهم تیرماه از بیمارستان مرخص شد.
اما روز شنبه (۲۶ تیرماه) صفحهای به نام این نویسنده و اندیشمند دینی خبر بازگشت دوباره او به بیمارستان را رسانه ای کرد و نوشت: «برای صحت، سلامت و عافیت همه بیماران بهویژه استاد محمدرضا حکیمی که متاسفانه بیماریشان کمی شدت پیدا کرده و در آیسییو بستری شدهاند دعا بفرمایید».
امروز دوشنبه ۲۸ تیرماه نیز با پیگیریهای خبرنگار ایرنا مشخص شد استاد حکیمی همچنان در بیمارستان و تحت نظر است.
این درحالی است که چند روزی میشود محمدرضا حکیمی در غم برادرش، حجتالاسلام والمسلمین علی حکیمی نشسته است.
به گزارش ایرنا، محمدرضا حکیمی، اندیشمند دینی و نویسنده در ۱۴ فروردین ۱۳۱۴ در مشهد متولد شد. وی در سال ۱۳۲۶ وارد حوزه علمیه خراسان شد و تا ۲۰ سال در این حوزه به تحصیل پرداخت.
محمدتقی ادیب نیشابوری، شیخ مجتبی قزوینی خراسانی، سیدمحمدهادی میلانی، احمد مدرس یزدی، اسماعیل نجومیان، حاج سیدابوالحسن حافظیان و حاجیخان مخیری از مهمترین استادان حکیمی بودهاند.
از آثار محمدرضا حکیمی میتوان به الحیاة، خورشید مغرب، عقل سرخ، عاشورا: مظلومیتی مضاعف، شیخ آقا بزرگ تهرانی، تفسیر آفتاب، فریاد روزها، سپیده باوران، گزارش (برگرفته از الحیاة) و ... اشاره کرد.