محمد محمدی قیداری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این مبنا هفت پایگاه در مراکز بهزیستی شهرستانهای تابعه و چهار پایگاه نیز در مرکز استان که یک پایگاه در ستاد بهزیستی و یک پایگاه در مرکز شیرخوارگاه شهیدثمین تاب بهزیستی، یک پایگاه در بهزیستی شهرستان زنجان و مجتمع تامین و توسعه شهبد فلاح و ۹ موسسه خیریه تحت نظارت برپا می شود.
وی اظهار داشت: نذریها و کمکهای مردمی در بخش مسکن، پرداخت تسهیلات جهیزیه و ازدواج، هزینه های تحصیلی کودکان و کمک های درمانی خانواده های معلولین، نیازمندان، زنان سرپرست خانوار و اقشار آسیب پذیر هزینه خواهد شد.
به گفته این مسوول، سال گذشته مردم خیر و نوع دوست استان زنجان بیش از ۱۶میلیارد تومان بصورت نقدی و غیرنقدی به افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، ایتام و اقشار آسیب پذیر کمک کردند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه اگر خیران تمایل داشته باشند میتوانند مشارکتهای خود را بدون واسطه به دست جامعه هدف برسانند، ادامه داد: به عنوان مثال، خانوادههایی هستند که چند فرزند مستعد برای ادامه تحصیل دارند ولی سرپرست خانوار به دلایلی نمیتواند از پس مخارج تحصیل فرزندانش برآید، در چنین شرایطی، خیران وارد عمل میشوند و با بررسی شرایط، با واسطه و یا به صورت مستقیم، مخارج تحصیل این کودکان را تقبل میکنند.
وی با دعوت ازخیرین، برای حمایت از ۲۹۳ کودک نیازمند خاطرنشان کرد: خیرین نیک اندیش می توانند با مراجعه به مراکز بهزیستی، حمایت و کمک مالی ماهانه به این کودکان را به عهده بگیرند.
محمدی با اشاره به اختصاص شماره کارت مجازی ۵۰۲۹۰۸۱۰۱۰۳۲۱۸۰۶ نزد بانک توسعه تعاون جهت پرداخت کمک های نقدی مردم نوع دوست زنجانی خاطرنشان کرد : جلب و جذب مشارکت های مردمی در رفع مشکلات مددجویان و معلولین نقش بسزایی داشته و کلیه نذورات نقدی و غیر نقدی اهدایی از سوی خیرین بین نیازمندان، سالمندان، ایتام و دیگر مددجویان در اسرع وقت توزیع خواهد شد.
این مسوول یادآوری کرد: برنامه دهه ولایت توسط سازمان بهزیستی و با هدف جلب مشارکتهای خیرین در استان برگزار میشود و این دهه فرصتی مناسب برای همراهی هر چه بیشتر مردم و خیرین با افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی است.