تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حساب توییتری خود نوشت: (امروز) در «نیایش عرفه» استاد علامه «محمدرضا حکیمی» را یاد کنیم و سلامت و شفای او را از طبیب جان مسألت داشته باشیم.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، استاد محمدرضا حکیمی اندیشمند دینی و نویسنده از سه روز پیش به دلیل شدت یافتن بیماری مجدد در بخش مراقبت‌های ویژه ICU بیمارستان بستری شده است.

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با روز عرفه (امروز ۲۹ تیر) و لحظات نیایش عرفه در یادداشتی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: استاد علامه حکیمی را در نیایش عرفه یاد کنیم و سلامت و شفای او را از طبیب جان مسألت داشته باشیم.

نفس او در وانفسای صداقت و عدالت و معنویت، غنیمت زمان و زمانه است. قدردان و دعاگوی ذخیره فرزانگان معاصر باشیم.

 ‏وزیر فرهنگ سه هفته پیش هم در زمان بستری شدن استاد محمدرضا حکیمی در بیمارستان او را «دردانه ناشناخته» توصیف کرد و نوشت: این روزها که نفس او در تنگناست، گویا نفس عالمی به تنگ آمده است.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، استاد محمدرضا حکیمی حدود سه هفته پیش، پس از دریافت دُز دوم واکسن کرونا به تشخیص پزشکان در بیمارستان بستری شده بود چند روز بعد با بهبودی نسبی حالش در دهم تیرماه از بیمارستان مرخص شد. 

روز شنبه (۲۶ تیرماه) صفحه‌ای به نام این نویسنده و اندیشمند دینی خبر بازگشت دوباره او به بیمارستان را رسانه ای کرد و نوشت: «برای صحت، سلامت و عافیت همه بیماران به‌ویژه استاد محمدرضا حکیمی که متاسفانه بیماری‌شان کمی شدت پیدا کرده و در آی‌سی‌یو بستری شده‌اند دعا بفرمایید».

روز گذشته هم با پیگیری‌های خبرنگار ایرنا مشخص شد استاد حکیمی همچنان در بیمارستان و تحت نظر است. 

این درحالی‌ است که چند روزی می‌شود محمدرضا حکیمی در غم برادرش، حجت‌الاسلام والمسلمین علی حکیمی نشسته است.

محمدرضا حکیمی، اندیشمند دینی و نویسنده در ۱۴ فروردین ۱۳۱۴ در مشهد متولد شد. وی در سال ۱۳۲۶ وارد حوزه علمیه خراسان شد و تا ۲۰ سال در این حوزه به تحصیل پرداخت.

محمدتقی ادیب نیشابوری، شیخ مجتبی قزوینی خراسانی، سیدمحمدهادی میلانی، احمد مدرس یزدی، اسماعیل نجومیان، حاج سیدابوالحسن حافظیان و حاجی‌خان مخیری از مهم‌ترین استادان حکیمی بوده‌اند.

از آثار محمدرضا حکیمی می‌توان به الحیاة، خورشید مغرب، عقل سرخ، عاشورا: مظلومیتی مضاعف، شیخ آقا بزرگ تهرانی، تفسیر آفتاب، فریاد روزها، سپیده باوران، گزارش (برگرفته از الحیاة) و ... اشاره کرد.

نهمین روز از ماه ذی‌الحجه روز عرفه است و از روزهای پرفضیلت سال محسوب می‌شود و برای آن اعمالی ذکر شده که از جمله زیارت امام حسین (ع) و دعای روح‌بخش عرفه است؛ در این روز حق‌تعالی بندگان خویش را به عبادت و طاعت فراخوانده و سفره‌های جود و احسان خود را برای آنها گسترانده است.

دعای امام حسین (ع) در روز عرفه و دعای چهل و هفتم صحیفه سجادیه از دعاهای وارد شده برای این روز است که مضامین توحیدی و عرفانی این دعاها ایمان را در دل های مشتاق بیشتر و امید به رحمت الهی را فزونتر می سازد و اگر چه موج پنجم ویروس کرونا محدودیت های بهداشتی را بیش از گذشته ضروری کرده ولی مشتاقان عرفه در مناطق زرد و نارنجی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دعای عرفه را در فضای باز و در اماکن مذهبی برگزار می کنند.