یزد- ایرنا- همزمان با هفته بهزیستی(۲۲ تا  ۲۹ تیرماه ) برای نخستین بار مرکز شورای کانون قرآن و عترت اداره کل بهزیستی استان یزد امروز سه‌ شنبه با حضور جمعی از مسوولان مجلی افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، این مرکز با توجه به سیاست‌های سازمان بهزیستی مبنی بر تلاش برای آشنایی بیشتر جامعه هدف با معارف اسلامی و فرهنگ دینی بر اساس مصوبه شورای عالی قرآن و عترت برای توسعه فعالیت‌های مرتبط

ایجاد شد.

مدیرکل بهزیستی یزد در این مراسم به اهمیت توجه به معارف دینی و قرآنی در بین جامعه هدف اشاره کرد و گفت: از زمان تاسیس سازمان تاکنون به تدریج به فعالیت‌های بهزیستی اضافه شد و هم‌اکنون بیش از ۵۰ فعالیت مصوب دارد و برای آنها ۱۳۰ فرآیند تعریف شد.

علی‌محمد عطابخش با بیان اینکه عنایت به مسایل آموزشی و فرهنگی به خصوص در حوزه دینی و قرآنی محور اهداف است ، افزود: هم‌اکنون ۱۷ هزار نفر در گستره استان ماهانه مبلغی را تحت عنوان یارانه دریافت می‌کنند که این مبلغ  حدود ۴.۵ میلیارد تومان است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۱ هزار نفر نیز از خدمات مراکز بهزیستی بهره‌مند می‌شوند و برای این خدمات یارانه‌ای بیش از ۳.۵ میلیارد تومان در ماه از سوی بهزیستی به مراکز پرداخت می‌شود و برای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی بیش از گذشته اقدام به عمل می‌آید.

این مسوول امور بهزیستی یزد با اشاره به تعداد جمعیت زیرپوشش تصریح کرد: این حجم جمعیت مستلزم این است که کارهای فرهنگی برای آنها انجام شود، وظیفه خود می‌دانیم که در استان، اساس و پایه کارهای فرهنگی خود را بر اساس قرآن و عترت برنامه ریزی کنیم.

به گفته عطابخش، امروز به صورت رسمی شورای کانون قرآن و عترت با هدف برنامه ریزی برای مسایل قرآنی و آموزش‌های زندگی اهل بیت به جمعیت هدف راه‌اندازی شد ،لازم به ذکر است که این کانون زیر مجموعه شورای فرهنگی استان فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: در ۱۱ اداره  بهزیستی شهرستان ها، نماینده کانون قرآن و عترت پس از تایید شورای مرکزی کانون و با حکم رییس بهزیستی  منطقه به عنوان مسوول کانون قرآن و عترت منصوب می‌شود و کانون باید در تمامی مراکز واجد شرایط بهزیستی استان نماینده داشته باشد.

از حدود ۵۰ هزار معلول شناسایی شده استان، ۲۸ هزار نفر پرونده دارند و تحت پوشش خدمات بهزیستی استان یزد هستند و بر پایه آمارهای موجود۱۰ تا ۱۲ درصد جمعیت هر منطقه از یک تا چند معلولیت رنج می برند.

۸۷ درصد از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند که از این تعداد ۹ هزار نفر عشایر هستند.