به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: این خانواده که پیش از این به سیستان و بلوچستان سفر کرده بودند بیست و ششم تیرماه با علایم کرونا به مرکز درمانی مراجعه کرده و پس از گرفتن شرح حال اقدامات نخستین از آنها آزمایش کرونای دلتا انجام شد.
وی اضافه کرد: تمامی اقدامات قرنطینه ای و تحت نظر گرفتن افراد این خانواده و اطرافیانی که با آنها در تماس بودند انجام شده است.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: ویروس جهش یافته هندی یا دلتا سرعت انتقال بسیار بیشتری نسبت به گونههای قبل دارد و کودکان و نوجوانان را نیز درگیر میکند و شهروندان باید با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و پرهیز از دورهمی و سفرهای غیر ضروری مانع از انتقال بیشتر این ویروس شوند همچنین در صورت تماس با شخص یا اشخاصی که از استانهای اطراف به ویژه سیستان و بلوچستان، بوشهر و هرمزگان وارد نیشابور شده اند حتما برای انجام آزمایش به مراکز خدمات جامع سلامت محل زندگی خود مراجعه کنند.
عظیمی نژاد افزود: تاکنون ۲ هزار و ۲۳۹ دوز واکسن کرونا در نیشابور تزریق شده و طی ۲۴ساعت گذشته هیچ مورد فوتی کرونا در این شهرستان نداشتهایم.
براساس گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور تاکنون هزار و ۱۷۱ نفر بر اثر کرونا در نیشابور فوت کردهاند که از این تعداد فوت ۷۰۱ نفر بر اثر کرونا قطعی است و در حال حاضر ۶۲ نفر مبتلا به کرونا در محدوده تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور شناسایی شده اند که ۶ نفر از آنها در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان نیشابور بستری هستند.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
بنا بر آخرین اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از ۲۹ تا ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰، ۲۱۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۸۷ هزار و ۸۳۷ تن رسید.
همچنین بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، طی این مدت ۲۷ هزار و ۳۷۹بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۷۵۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۶۰۳هزار و ۵۲۷ نفر رسیده است.