به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سی و نهمین جشنواره هنری فردا، ابوالفضل جلیلی در حاشیه روند برگزاری ارزیابی فیلم های مستند ارسال شده دانش آموزان به دبیرخانه سی و نهمین دوره جشنواره فرهنگی-هنری فردا گفت: میتوانیم برای کودکان فیلم های مفرح و شادی بسازیم و هم میتوانیم با کمک کودکان برای مخاطبین بزرگسال فیلم های مناسبی بسازیم.
وی ادامه داد: با این که همیشه به نحوه کارکرد دستاندرکاران کار کودک معترض بودهام چرا که از افرادی که دانش و توانایی لازم را دارند استفاده نمیشود؛ اما خوشحال هستم که در این جشنواره به عنوان داور شرکت کردهام و افراد لایقی را در این زمینه ملاقات کردهام.
جلیلی، ضمن ابزار خرسندی از نحوهی عملکرد مسئولین مربوطه و هدفمند بودن و برنامه ریزی بی نقص در طول جشواره را از مهم ترین مزایای این دوره از جشنواره برشمرده و اظهار داشت: به یقین می توان گفت که سی و نهمین جشنوارۀ فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور، جشنواره خوبی بود، چرا که در جهت خرج بودجه، ثبت سابقه و بی هدف نبود، بلکه جشنوارهای با برنامه ریزی از پیش تعیین شده بود، به صورتی که از یک ماه قبل فیلم ها برای داوری در اختیار داوران قرار گرفته و در این چند روز جهت بررسی مجدد، من و دیگر دوستان حضور پیدا کردیم و در نهایت کار به سرانجام رسید.
این کارگردان نبود اعمال سلیقه شخصی و حضور پر شور دانش آموزان را یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت این جشنواره نسبت به جشنواره های داخلی فیلم های کوتاه دانسته و افزود: در جشنواره آموزش و پرورش اعمال سلیقه شخصی قابل مشاهده نیست و حضور دانشآموزانی را که نجابت و روح خالصشان باعث دلگرمی مسئولین نسبت به این جشنواره شده است، نمیتوان نادیده گرفت.
به گزارش ایرنا، سی و نهمین جشنواره فرهنگی هنری "فردا" طی سه روز با رقابت برگزیدگان رشتههای مختلف از روز ۲۸ تیر ماه برگزار میشود.
جشنواره سیونهم فرهنگی هنری "فردا" به مرحله پایانی رسید و دانشآموزان برگزیده رشتههای مختلف، طی سه روز با ارایه آثار خود در بستر فضای مجازی و ارتباط برخط با داوران توانمدیهای خود را عرضه خواهند کرد.