به گزارش روز پنجشنبه ایرنا ، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در آیین آغاز عملیات اجرایی این پالایشگاه گفت: محصول این کارخانه مواد فرآوری شده غلات بوده و سالانه ۲۰۰ هزار تن گندم در این واحد مورد نیاز است.
علی نیکزاد افزود: این واحد با سرمایهگذاری هزار میلیارد تومان و ۳۵۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و بالغ بر هزار و ۱۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم فعالیت خواهد کرد.
وی بیان کرد: این کارخانه ظرف ۱۸ ماه به مرحله بهرهبرداری میرسد و با توجه به عملیات بالای اجرایی در این کارخانه پنج تا6 مگاوات از برق مورد مصرف این کارخانه از پنلهای خورشیدی تامین و با سیرکولاسیون آب مصرفی در صرفه جویی این ماده حیاتی نیز اقدام میشود.
اکبر بهنامجو ، استاندار اردبیل هم نیاز استان به صنایع تبدیلی را یادآور شد و گفت: این واحد از جمله صنایع مادر است که علاوه بر داخل استان از سایر استانها نیز مواد اولیه جذب خواهد کرد.
وی به رشد بالای چهار درصدی صنعت در استان اشاره کرد و افزود: در همین راستا کارخانه تولید پنلهای خورشیدی و انرژی پاک در شهرکهای صنعتی در حال اجرا است که نیاز بالای برق واحدهای تولیدی به این طریق تامین میشود.
بهنامجو با اشاره به افزایش صنایع تبدیلی در استان اظهار کرد: در حال حاضر صنایع تبدیلی گوجه فرنگی در پارس آباد ، مشگین شهر و مجموعه کشت و صنعت مغان در حال اجرا است که با تکمیل این واحدها مواد اولیه مورد نیاز علاوه بر داخل استان از سایر نقاط نیز برای فرآوری وارد این واحدها می شود.
استاندار اردبیل بیان کرد: برای محصول سیب زمینی نیز صنایع تبدیلی به ظرفیت ۱۲۵ هزار تن در استان فعال بوده که ۹۵ هزار تن نیز در حال احداث و ۱۰۰ هزار تن نیز در برنامه اجرا قرار گرفته است.
بهنامجو ضمن قدردانی از تلاش مسئولان استان و نمایندگان در راستای ایجاد زیرساخت برای جذب سرمایه گذار ، رشد بالای چهار درصدی صنعت را مرهون تلاش مدیران ، نمایندگان و همت سرمایه گذاران دانست.