به گزارش ایرنا، جعفر آهنگران عصر پنجشنبه در بازدید از اداره امور زنان کیش اظهار داشت: شناسایی ظرفیت ها و ایجاد بسترهای لازم جهت عرضه محصولات صنایع دستی و غذاهای بومی این منطقه زمینه ساز تقویت مشارکت اجتماعی بانوان است.
وی اضافه کرد: مشارکت حداکثری بانوان در مسائل اجتماعی و برگزاری جلسات هم اندیشی طبق برنامه ریزی مستمر اقدامی موثر برای عرضه محصولات صنایع دستی بومیان این منطقه در سطح جزیره کیش است.
آهنگران افزود: این سازمان منطقه آزاد کیش با صدور مجوز بهره برداری از فعالان متقاضی در حوزه بوم گردی این منطقه حمایت می کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که خانه بومیان کیش با هدف مهارت آموزی و استفاده از هنر سنتی بومیان، خانه بانوان بومی را راه اندازی کرده است، افزود: ۲ غرفه در کنار خانه بانوان بومی، برای عرضه محصولات تولیدی در حال آماده سازی است تا بتوان دانش سنتی هنر صنایع دستی بومیان حفظ شود.
سعید پورعلی اظهار داشت: هر کدام از بانوان این مجموعه بر اساس تخصص های خود در جامعه کیش، نقش آفرینی می کنند.
وی اجرای برنامه کیش پژوهی جهت معرفی هویت تاریخی جزیره و بومیان، مطالعه و تولید کتاب، فیلم، مستندسازی و تهیه عکس را اقدامی ارزشمند و توجه به هویت تاریخی این منطقه و نقش مهم بانوان در این زمینه اعلام کرد.
رییس اداره امور زنان کیش با بیان این که فعالیت های این اداره با شناسایی ظرفیت های بانوان جزیره در مناسبت های مختلف معرفی می شود، گفت: مشارکت حداکثری بانوان در فعالیت های مختلف این اداره نسبت به سال گذشته رو به افزایش است.
عالمه خسروی تهیه بانک اطلاعاتی از بانوان کیش در سطوح مختلف جامعه را یکی از اقدامات موثر اداره امور زنان کیش اعلام کرد و اظهار داشت: برقراری ارتباط با اقشار مختلف جامعه" بانوان وکلا، نشریات فعال در حوزه بانوان، رابطین دانشگاه ها، آموزش و پرورش، مشاورین، روانشناسان، بانک ها، بورس و بیمه" از جمله اقدامات این اداره است.
کیش با ۴۲ هزار نفر جمعیت از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده است.