حجتالاسلام وحید احمدی پنجشنبه در سخنانی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام دهه ولایت و امامت و عید قربان به تبیین اهمیت این عید بزرگ پرداخت و با اشاره به فعالیت ۱۲ کارگروه بنیاد غدیر استان فارس اظهار داشت: عمده برنامههای این بنیاد در دهه امامت و ولایت و ایام میلاد امام علی(ع) برنامهریزی و اجرا میشود، شامل ۸۱۰ برنامه با ۲۲ محور کلی است.
وی با اشاره به شاخصترین برنامههای این دهه که با مشارکت دستگاه های فرهنگی اجرا می شود، گفت: جشنواره بینالمللی شعر غدیر از مهمترین برنامهها است که دبیرخانه دائمی این جشنواره به شیراز اختصاص یافته است.
به گفته وی، ۱۰ پایگاه یکشنبههای علوی برای تبیین نهجالبلاغه در کلانشهر شیراز راهاندازی شده و غدیرشناسی به صورت تخصصی از مهمترین برنامههای این ایام است که به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
برپایی نمایشگاه غدیرشناسی، جشنواره شعر، خطبه غدیر و حفظ آن و اطعام حداکثری که ۳۰۰ هزار وعده غذا برای امسال برنامهریزی شده از جمله برنامههای این ایام است که رئیس بنیاد غدیر استان فارس به آن اشاره کرد.
وی گفت: اطعام در همه نقاط استان فارس به ویژه برای مناطق حاشیهای شیراز و شهرستانهای استان در نظر گرفته شده است و پارسال ۱۴ ازدواج توسط خیرین بنیاد تدارک دیده شد که امسال هم ۱۴ ازدواج را در دهه ولایت برنامهریزی کردهایم.
توزیع بستههای معیشتی و برگزاری جشنهای غدیر در محلات محروم از دیگر برنامههای این ایام است که احمدی به آن اشاره کرد و افزود: روز عید غدیر پیادهروی به سمت حرم مطهر شاهچراغ نیز برنامهریزی شده که در قالب سه گروه و سه محور انجام میشود.
وی یادآور شد: برنامههای این حرم مطهر از روز عرفه آغاز و تا دو روز بعد از دهه غدیر که سخنرانان برجستهای در این ایام دعوت شدهاند. قرائت خطبه غدیر از بزرگترین برنامههای حرم است که در این ایام اجرا میشود و برای این برنامه از حاج آقای عارف که خادم حرم امام رضا (ع) و از مداحان برجسته هستند، دعوت شده است.
رئیس بنیاد غدیر در استان فارس با اشاره به برگزاری مسابقه گلواژه های ولایت به همراه قرائت یک دقیقه ای از آیات قرآن با موضوع ولایت و امامت و حضرت علی (ع) از کتاب سال ولایت و امامت و موضوع غدیر گفت: مسابقه کتاب امیر کلام با توجه به کلمات قصار حضرت علی (ع)، جشن خانگی غدیر با ارسال فیلم و عکس از مراسم خانوادگی عید غدیر و سفرهای اطعام در خانواده ها از دیگر برنامه ها است.
وی گفت: برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی غدیر به مدت ۱۰ روز، برگزاری مراسم جشن از عید قربان تا غدیر در شیراز و شهرستانها ۳۰۰ برنامه متنوع، برگزاری ۶۰ مسابقه با موضوع های مختلف، فعالیت در فضای مجازی و انتصاب مسئولین فضای مجازی در سطح استان با تولید محتوای علمی ادبی فرهنگی و نشر حداکثری و همچنین هشتمین جشنواره شعر غدیر در قالب بین المللی، ترویج و آشنایی با خطبه غدیر، شادپیمایی و راهپیمایی مردمی توسط هیات مساجد و روحانیون شیراز و برنامه های حرم حضرت مطهر شاهچراغ ( ع) و حضور سخنرانان و مقامات کشوری و استانی از دیگر فعالیت ها است.
احمدی با اعلام آیین تکریم ۱۱۰ نفر از سادات در این ایام ارزشمند، افزود: ایجاد نمایشگاه غدیرشناسی در ۱۴ نقطه شهر شیراز، ویژه برنامه های کودک و نوجوان، برنامه رادیویی و تلویزیونی در صدا و سیما، تهیه جهیزیه و ۳۳۰۰ بسته معیشتی علوی در این ایام اجرایی خواهد شد و در این راستا نیروهای مسلح ۲۱ برنامه محوری، پنج ویژهبرنامه فرهنگیان و دانش آموزی و فرهنگی، توزیع پنج هزار خطبه غدیر، پنج هزار پوستر و پنج هزار پرچم و اقلام تبلیغاتی و برگزاری جشنهای ویژه محله های محروم در قالب ۱۱۰ مکان با هدف حمایت و توجه به محله های محروم در نظر گرفته شده و همچنین اصناف، فرودگاهها و ترمینالها نیز برنامه های شاخصی دارند.