ساوه - ایرنا - خطیب جمعه ساوه گفت: آیین معنوی نماز جمعه علاوه بر اینکه مرکزی برای تقوای سیاسی، اخلاقی و اجتماعی است، تریبون و رسانه ای برای بیان سخن و نظر مردم و همچنین تبیین راهبردهای نظام اسلامی به شمار می آید.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «سید ابراهیم حسینی» در خطببه های نماز جمعه این هفته شهر ساوه که در مصلی امام علی (ع) برگزار شد، با تکریم پنجم مرداد سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از نماز جمعه در قرآن کریم با عنوان یاد خدا ذکر و به مومنان تاکید شده است که برای شرکت در آن بشتابند و همه کسب و کارها را نیز تعطیل کنند. 
وی اظهار کرد: در اسلام نسبت به ترک نماز جمعه مذمت شدیدی شده و حتی در روایتی از پیامبر اکرم (ص) نقل است که می فرماید:«کسانی که نماز جمعه را ترک کنند، باید نهی از منکر شوند و بر دل آنان مهر زده خواهد شد».

خطیب جمعه ساوه گفت: نماز جمعه، مراسمی تشریفاتی و یک نماز عادی نیست زیرا اجتماع مومنان در آخر هفته به عنوان مرکزی برای هدایت، بصیرت است و به نوعی قرارگاه فرهنگی شهر به شمار می آید که هم مواضع نظام اسلامی را تبیین می کند هم مشکلات، مطالبات و گرفتاری های مردم را به مسئولان گوشزد می کند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به در پیش بودن عید غدیر، گفت: این مناسبت، بزرگترین عید الهی در بین همه اعیاد  است و به عبارتی برزگترین عید سیاسی و اجتماعی در جامعه به حساب می آید.

وی افزود: نفی سکولاریسم یکی از پیام های عید غدیر است زیرا گفتمان دنیای غرب که متاسفانه بر جهان اسلام هم سایه افکنده است مبتنی بر سکولاریسم و تز جدایی دین از سیاست است اما در حادثه غدیر خداوند متعال با نصب امیرالمومنین به عنوان ولی امر مسلمین و امام جامعه برای اجرای دین، این گفتمان را نفی و توامان بودن دین و سیاست را اثبات کرد. 
وی افزود: با واقعه غدیر و نصب علی (ع) به مقام ولایت، دین اسلام کامل و نعمت بر مردم تمام شد و امروز هم ولایت فقیه تداوم استمرار ولایت علوی در غدیر است. 
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی مردم ایران به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند، گشوده است.

امام جمعه ساوه اظهار کرد: گرانی ها، آسیب های اجتماعی، ناکارآمدی و مصائب کشور با مدیریت جهادی قابل حل و فصل شدن است و هر جا چنین رویه ای در مدیریت اعمال شد و از رهبری اطاعت کردیم، پیشرفت به همراه داشت.

وی در مورد شرایط این روزهای استان خوزستان، گفت: مسئولان وظیفه دارند که به مسائل این استان رسیدگی کنند و این وظیفه قطعی، فوری و همیشگی حکومت هاست که به فکر مردم باشند. 
وی تاکید کرد: مصائب خوزستان برآیند سوء مدیریت و ناکارآمدی های چندین ساله است و فقط محدود به کم آبی هم نمی شود و مسائلی دیگری مانند فاضلاب، ریزگردها، کشاورزی و دامداری هم وجود دارد؛ این در حالیست که این استان دارای بیشترین منابع و ثروت طبیعی و ملی است.

وی گفت: خوزستان دارای مردمانی شریف، انقلابی و دوست دار اهل بیت است  که در هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم بودند و از کیان مملکت جانانه دفاع کردند.