مهدی جعفرزادگان شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به قدمت بیش از ۳۰ سال شبکه برق فرودگاه، عدم اطمینان، پایین بودن سطح پایداری شبکه فعلی و به منظور رفع مشکل کمبود ظرفیت برق و ارتقای ایمنی و سطح پایداری و حفاظت از زیرساختها، شبکه و تابلوهای توزیع برق این فرودگاه درحال تعویض است.
وی اظهار کرد: کار تعویض، نصب و اجرا با همت پیمانکار بخش خصوصی و با نظارت واحد فنی این فرودگاه، اداره کل فرودگاههای استان فارس و مدیریت توزیع نیروی برق جهرم در کمترین زمان ممکن در حال انجام است.
به گفته وی با اجرایی شدن این پروژه، مشکل برق سیستمهای سرمازایی پایانه مسافربری نیز حل خواهد شد.
جعفرزادگان گفت:هزینه اجرای این طرح حدود ۱۲ میلیارد ریال بود که از محل اعتبارات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران تامین شد.
رئیس فرودگاه شهدای جهرم درباره ارتقای سامانه مخابراتی این فرودگاه نیز گفت: سامانه VOIP باعث ارتباط سریع و بدون هزینه میان این فرودگاه با ستاد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران و فرودگاههای دیگری که از این سیستم استفاده میکنند، خواهد شد.
وی اضافه کرد: سیستم VOIP با همکاری متخصصان و کارشناسان اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی ادراه کل فرودگاههای استان فارس و فرودگاه جهرم نصب و راه اندازی شد و هزینههای مربوطه از محل اعتبارات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران تأمین شده است.
جعفرزادگان ابراز کرد: سیستم VOIP یک فنآوری دیجیتالی است که میتواند صدا و تصویر انسان را توسط بستههای اطلاعاتی IP و از طریق اینترنت و اینترانت ارسال کند.
به گفته وی با نصب و راهاندازی سیستم VOIP در فرودگاه جهرم مکالمات تصویری ایمن و امن با صرفه اقتصادی بالاتر و کیفیت بیشتری میان کارکنان و فرودگاههای دیگر فراهم شده است که در کاهش هزینههای تلفن این فرودگاه تاثیر بسزایی دارد.
وی همچنین به مرزهوایی شدن فرودگاه جهرم نیز اشاره کرد و گفت: در اجرای الزام تبصره ماده ۶ آئیننامه احداث، توسعه و بهرهبرداری و مدیریت فرودگاههای غیرنظامی مصوب هیئت وزیران و با توجه به تدوین و ابلاغ مقررات جدید فرودگاهی، فرودگاه شهدای جهرم مورد تأیید سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفت و از خرداد ماه ۱۴۰۰به عنوان مرز هوایی ایران شناخته شد.
جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.