به گزارش ایرنا، علی تدیُن بعد از ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران در کارخانه فرآوردههای نسوز ایران در مبارکه اصفهان افزود: طیف وسیعی از صنایع مانند فولاد، سیمان، پالایشگاه، پتروشیمی و صنایع غذایی در خط تولیدات خود از محصولات صنایع نسوز و دیرگُداز استفاده میکنند.
تدیُن افزود: مهمترین وظیفه صنایع در شرایط حاضر اقتصادی کشور، افزایش تولید است و کمترین کار تولیدکنندگان در این زمینه، استفاده از تمام ظرفیت واحد صنعتی برای جهش تولید است و اگر در این جهت حرکت کنیم، بزرگترین خدمت را به مردم و کشور انجام دادهایم.
وی ادامه داد: با افزایش تولید، هم منافع ملی را در نظر گرفتهایم و هم با تقویت اقتصاد در جهت بهبود شرایط زندگی کارگران، مردم و کشور گام برداشتهایم و با ایجاد اشتغال، بخشی از مشکلات کشور بخصوص مردم منطقه را کاهش داده و برای جوانان این مرز و بوم ایجاد امید و بهروزی کردهایم.
تدیُن بااشاره به ثبت رکورد تولید ۵۰ هزار تُن محصولات نسوز و دیرگداز در این کارخانه افزود: با بهرهبرداری از ۲ طرح "فرآوری مواد اولیه نسوز جمبزه" و "طرح توسعه مواد اولیه دولومیتی نهاوند" که مالکیت و مدیریت آنها با این واحد صنعتی است، به ترتیب ۲۰۰ و ۷۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد میشود و در مجموع این ۲ طرح بیش از یکهزار نفر اشتغال غیرمستقیم بوجود میآورد.
وی تصریح کرد: اگر میخواهیم این اشتغالها پایدار باشد باید الزامات اقتصادی و فنی آن را هم بدرستی در نظر بگیریم تا شغلهای ایجاد شده، پایدار شود که بجد دنبال تحقق این مهم هستیم.
مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز ایران به پیشرفت ۷۰ و ۵۳ درصدی ۲ طرح "فرآوری مواد اولیه نسوز جمبزه" و "طرح توسعه مواد اولیه دولومیتی نهاوند" اشاره کرد و گفت: بودجه مُصوب این ۲ طرح ۲۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۹۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به آنها تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به راهاندازی کوره ۶ واگنی این شرکت در سال جاری گفت: با راهاندازی این کوره، ظرفیت تولید کارخانه، سالیانه ۳ هزار و پانصد تُن افزایش یافت.
تدین تاکید کرد: برای افزایش تولید، ظرفیتسازی لازم است و این کارخانه در سال جاری، یک خط کامل توزین و ترکیب(میکسر) و یک آسیاب جدید برای افزایش ظرفیت عملیاتی ایجاد کرد.
وی به اهمیت نوسازی برای تحقق جهش تولید در صنایع کشور اشاره کرد و گفت: در سال جاری بازسازی دستگاه پِرِس یک هزار و۶۰۰ تُنی این شرکت که ۱۰ سال متوقف بود در مدت ۶ ماه انجام شد و به کمک آن میتوانیم سالانه چهار هزار تُن به تولیدامان اضافه کنیم و اگر میخواستیم این دستگاه را خریداری کنیم، تنها ۱۴ ماه فرایند خرید آن به درازا میکشید.
مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز ایران تصریح کرد: هدف امسال ما ثبت رکورد جدید تولید است و تولید این مجموعه در سه ماه اول امسال ۱۲ هزار و ۸۹۸ تُن بود که نسبت به سه ماهه اول ۱۳۹۸ معادل ۴۰ درصد و نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۲ درصد رشد داشته است.
به گزارش ایرنا، شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی(شستا)، شرکت هُلدینگ سرمایهگذاری متعلق به سازمان تأمین اجتماعی است که در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها، فعالیت میکند.
شستا در سال ۱۳۶۵ در قالب یک شرکت سهامی خاص، با سرمایه اولیه ۲ میلیارد تومان، از داراییهای سازمان تأمین اجتماعی تأسیس شد.
بر اساس آمار، شرکت سرمایهگذاری سازمان تامین اجتماعی ۱۸۵ شرکت را در کشور در اختیار خود دارد که ۲ شرکت ذوبآهن و فرآوردههای نسوز ایران در استان اصفهان فعالیت میکنند.
شرکت فرآوردههای نسوز ایران نخستین و بزرگترین تولیدکننده آجرهای نسوز در کشور است که از سال ۱۳۵۶ در مبارکه اصفهان شروع به فعالیت کرد.
شهرستان مبارکه در ۵۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.