سهراب حیدری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین به تبع این تاییدیه، آزمایشگاه پیشرفته مولکولی تشخیص کرونا در میاندوآب دومین مجوز فعالیت را از انستیتو پاستور ایران دریافت کرد.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونای شهرستان میاندوآب با ۵۰ میلیارد ریال هزینه راه اندازی شدهاست، اضافه کرد: نمونه های ارسالی مجهول از انستیتو پاستور ایران توسط کارشناسان آزمایشگاهی شبکه بهداشت و درمان در محل آزمایشگاه تشخیص مولکولی و PCR میاندوآب انجام شد و سپس جواب های به دست آمده پس از ارسال، توسط انستیتو پاستور ایران تایید و مجوز فعالیت را برای دومین بار را اخذ کرد.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان میاندوآب با تاکید بر اینکه این آزمایشگاه علاوه بر آزمایشهای کووید ۱۹، در آینده برای تشخیص بیماری های ویروسی و آزمایشات ژنتیکی مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: در میاندوآب به عنوان اولین شهرستان جنوب استان آذربایجان غربی این آزمایشگاه راه اندازی شده است.
حیدری با بیان اینکه در ابتدای شروع کرونا نمونه های گرفته شده از بیماران بستری و سرپایی به ارومیه ارسال می شد ولی بعد از افتتاح مرکز PCR در میاندوآب در این مرکز انجام میگیرد، افزود: با راه اندازی این آزمایشگاه در مرحله نخست، نمونه های بیماران این شهرستان و سپس شهرهای همجوار پوشش داده میشود.
تست PCR تنها تست تشخیص قطعی کووید۱۹ می باشد که این تست بر روی نمونه ای که با استفاده از سوآپ از بینی و حلق بیمار گرفته میشود قابل انجام است، در این آزمایشگاه با استفاده از کیتهای معتبر و مورد تایید انستیتو پاستور ایران، تست PCR کرونا انجام میگیرد.
میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و به عنوان سومین شهرستان پرجمعیت استان به شمار میرود.