صابر علیدادی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:خطوط انتقال آب که به تازگی در یک کلیپ ادعا شده به مقصد کویت است مربوط به خط شماره یک و ۲ طرح آبرسانی غدیر است که برای تامین آب آشامیدنی آبادان ، خرمشهر، هویزه ، دشت آزادگان و شادگان و تعدادی از روستاهای مسیر در سال ۱۳۹۷ اجرا و کارگزاری شده است.
وی گفت: خطوط آبرسانی نشان داده شده در این کلیپ سراسر نادرست، خط انتقال آب شماره یک و۸۰۰ میلیمتری جی.آر.پی، و خط شماره ۲ مربوط به خط ۲ هزار میلیمتری فولادی است و فقط برای مصارف آشامیدنی شهرهای جنوبی ، غربی و مرکزی خوزستان تعریف شده است.
علیدادی با بیان اینکه خطوط آبرسانی مورد اشاره از منابع آب سد تنظیمی پای پل سد کرخه تامین و تغذیه میشود افزود: برخی در این فضای تنش آلود با اطلاعات نادرست و فریب و تهییج افکار عمومی ، اقدام به انتشار کلیپ در فضای مجازی کرده و به دروغ مدعی شدند آب این خطوط به سمت کویت میرود در حالی که آب مازادی در خوزستان وجود ندارد که آن را به کویت انتقال دهیم.
چند سال پیش نیز کلیپی در فضای مجازی مبنی بر انتقال آب شیرین از خوزستان به کویت پخش و بازنشر شده بود و پس از چندی به صورت رسمی تکذیب شد.
به گزارش ایرنا استان خوزستان در سال آبی جاری به دلیل کاهش بارندگی و نیز کاهش شدید آورد سدهای استان ، با خشکسالی و تنش آبی شدید رو به رو است.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به همراه وزیران نیرو و جهادکشاورزی روز جمعه اول مرداد در سفر ۲ روزه برای بررسی وضعیت خشکسالی و کاهش آثار کم آبی به خوزستان سفر کرد.
با وجود اجرای طرح آبرسانی غدیر و انتقال آب به شهرهای جنوبی و ساحلی خوزستان، هنوز بخشی از آب آشامیدنی مورد نیاز این مناطق پس از برداشت از رودخانه کارون و بهمنشیر، به شبکه توزیع آب آبادان و خرمشهر تزریق میشود.
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
اهواز - ایرنا - معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان با رد موضوع انتقال آب خوزستان به کویت که به تازگی در فضای مجازی مطرح و بازنشر شده گفت:تاکنون هیچ طرح و برنامهای برای انتقال آب از خوزستان به شیخ نشین کویت اجرایی نشده است.