به گزارش ایرنا، سید محمد پولادگر با اشاره به عملکرد نمایندگان این رشته در المپیک توکیو گفت: المپیک آوردگاهی است که بهترینهای دنیا در آن حضور داشته و هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. در این دوره از رقابتها دیدیم که قهرمانان بزرگ در مقابل جوانان پرانگیزه تن به شکست دادند. تکواندوکاران ما نیز به دلایل مختلف نتوانستند شایستگیهای خود را به نمایش بگذارند.
وی با اشاره به حمایت های صورت گرفته از تیم ملی تکواندو افزود: در یک سال و نیم گذشته با وجود شیوع ویروس کرونا و مشکلات عدیده مالی، فدراسیون با حمایتهای کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان تمام ملزومات برگزاری اردوهای آماده سازی را فراهم و تلاش کرد این اردوها با کمترین مشکلی برگزار شود.
رییس فدراسیون تکواندو اضافه کرد: دلم برای تکواندوکارانمان میسوزد، برای رسیدن و حضور در المپیک از جان مایه گذاشتند و سختیهای بسیاری را تحمل کردند. آرمین هادیپور زمانی که دچار پارگی رباط زانو شد تمام پزشکان متخصص هم نظر بودند که باید جراحی بشود. بیش از یک سال تمرین کرد و درد زیادی کشید، چون سهمیه به نام آرمین بود و امکان جایگزینی شخص دیگری را نداشتیم. میرهاشم حسینی هم به دلیل اینکه برای حضور در مسابقات جهانی منچستر، انگلیس با یک ترفند کثیف غیرورزشی ویزای وی را صادر نکرد، مهمترین میدان برای کسب امتیاز و ارتقاء رنکینگ المپیک را از دست داد و بالاجبار مسیر سختتر و رقابتهای فشردهتری را به منظور جبران امتیازات از دست رفته طی کرد.
وی خاطر نشان کرد: ناهید کیانی هم به خاطر تصمیم کاملا سیاسی و بی سابقه کمیته بین المللی المپیک در دادن سهمیه وایلد کارت به یک پناهنده و تحمیل جدول ۱۷ نفره در سخت ترین شرایط و موقعیت زندگیش قرار گرفت و متاسفانه علیرغم شایستگی، این قهرمانان نتوانست نتیجهای که برای آن زحمت زیادی کشیده بودند را کسب کنند. کادرفنی هم که زحمات شبانه روزی زیادی کشیده بودند تا این بچه ها در شرایط آمادگی مطلوبی قراربگیرند نتوانستند در این میدان ثمره تلاش خود را بگیرند.
پولادگر در پایان با بیان اینکه شادی مردم مهمترین انگیزه مسئولان و ورزشکاران برای حضور در مسابقات است، گفت: شرمنده مردم کشورم هستم و از آنها عذرخواهی میکنم که تکواندو برای اولین بار از میدان المپیک نتوانست نتیجه ای را کسب کرده و دل مردم را شاد کند.