اصفهان - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: حدود ۹۹ درصد از دریافت‌کنندگان ۲ دز واکسن کرونا در این استان تاکنون به ویروس کرونا مبتلا نشدند .

به گزارش ایرنا، کمال حیدری روز دوشنبه در مراسم آغاز به کار ششمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) افزود: تاکنون حدود ۵۰۰ هزار دز واکسن کرونا در استان اصفهان تزریق شده است و بر اساس مطالعات صورت گرفته تاکنون از بین افرادی که ۲ دز را دریافت کردند فقط حدود ۱.۲ درصد آنها به کرونا مبتلا شدند.

وی با بیان اینکه انتظار داریم ۲ هفته پس از دریافت دومین دز واکسن کرونا، ایمنی در برابر ویروس کرونا ایجاد شود، اظهار داشت: همچنین بررسی‌های انجام شده نشان داد که از میان افرادی که ۲ دز واکسن کرونا را در اصفهان دریافت کردند فقط ۰.۳۳ درصد آنها بستری شدند و ۰.۱ درصد آنها فوت کردند.

حیدری با تاکید بر اینکه این آمار از دستاوردهای واکسیناسیون کروناست، تصریح کرد: در واکسیناسیون کرونا ابتدا کادر درمان و سپس سالمندان و بیماران خاص واکسینه شدند اما  حدود ۳۰ درصد سالمندان بالای ۷۰ سال برای دریافت واکسن مراجعه نکردند.

وی با اشاره به اینکه ۳۳ درصد افراد بالای ۶۰ سال در استان اصفهان برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نکردند، اضافه کرد: در زمان حاضر واکسیناسیون افراد بالای ۵۸ سال انجام می‌شود و در صدد هستیم از هفته آینده واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال و همچنین تعدادی از معلمان در استان انجام شود.

حیدری با بیان اینکه دوران کرونا به آموزش و پرورش آسیب زد و کودکان و نوجوانان در مدارس حضور نداشتند، گفت: تلاش می کنیم تا با برنامه ریزی برای واکسیناسیون معلمان، دانشجویان و طلاب زمینه حضور آنها در محیط آموزشی را از مهر امسال فراهم کنیم.

رییس مرکز بهداشت اصفهان با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود واکسیناسیون سایر گروه‌ها مانند رانندگان نیز به سرعت تا ۲ ماه آینده انجام شود، اظهار داشت: در زمان حاضر روزانه فقط ۶ هزار دز واکسن کرونا در مرکز تجمیعی پل شهرستان اصفهان در ۲۵ جایگاه (لاین) تزریق می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه در زمان حاضر هیچ راهی جز واکسیناسیون برای مقابله با کرونا نداریم، افزود: امیدواریم تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون با همکاری نهادهایی مانند شهرداری، سپاه و آموزش و پرورش بیشتر شود.

رییس مرکز بهداشت استان اصفهان با تاکید بر لزوم همراهی همه دستگاه‌های اجرایی و نهادها در واکسیناسیون کرونا، خاطرنشان کرد: اصفهان درزمینه واکسیناسیون کرونا در کشور اول است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم رعایت دستورهای بهداشتی خاطرنشان کرد: به طور تقریبی همه بیمارستان‌های ما از بیماران کرونایی اشباع شده و آمار روز به روز در حال افزایش بوده و حتی ثابت نشده است.

ششمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در کلانشهر اصفهان روز دوشنبه در سالن فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) راه‌اندازی شد.

پیش از این مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در کلانشهر اصفهان در مصلا، پل شهرستان، حرم زینبیه(س)، بیمارستان صحرایی مستقر در محوطه بیمارستان الزهرا(س) و سالن کوثر عاشق‌آباد راه اندازی شده بود.

واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در اصفهان همزمان با سایر استان‌ها، از ۲۱ بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد.

در زمان حاضر حدود ۱۹ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان مستقر است که ۶ مرکز آن در کلانشهر اصفهان فعالیت دارد.

تاکنون حدود ۱۰ درصد از جمعیت استان اصفهان دز اول واکسن کرونا و حدود ۲.۵ درصد ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کردند.

افراد بالای ۵۸ سال که تاکنون واکسن کرونا را دریافت نکردند برای دریافت نوبت تزریق باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند و منتظر دریافت پیامک فراخوان باشند.

در زمان حاضر حدود ۲ هزار و ۱۰۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند و بیشتر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز و بسیار پر خطر کرونا قرار دارد.