دکتر سید محمد رضا صفرزاده روز دوشنبه در حاشیه نشست خبری نیل به آرمان مرجعیت جهانی توسط محققان علوم پزشکی شهید بهشتی در حیطه درمان های پالپ زنده به خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهارداشت: محققان ایرانی در زمینه روش درمانی پالپ زنده در دنیا به مرجعیت علمی دست یافته اند.
وی تصریح کرد: درحال حاضر سه روش برای درمان دندان زنده ای که به عصب رسیده وجود دارد که ۲ روش مدت ها انجام می شد و روش درمان سوم یا پالپ زنده دندان روش نوینی است که توسط محققان ایرانی به جهان معرفی شده است.
رییس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین گفت: درمان کلاسیک پوسیدگی دندان این است که عصب دندان را خارج کنند و درمان ریشه دندان را انجام دهند اما در درمان جدید همه عصب دندان خارج نمی شود بلکه قسمت زنده و سالم ان را نگه می داریم.
صفوی ادامه داد: در این روش درمان برای ترمیم عصب از ماده شیمیایی استفاده می شود تا درمان بسیار بهتر انجام شود. این ماده شیمیایی توسط دکتر عسکری عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی اختراع شده که ایمنی و اثربخشی ان توسط مراکز معتبر بین المللی مورد تایید قرار گرفته است.
وی، ارزان تر، ایمن تر، کم تهاجمی تر، تسکین درد عالی، ساده تر را از ویژگی های این روش درمانی اعلام کرد و یادآور شد: این روش درمانی نسبت به روش های سابق هم کم تهاجمی است و هم موثر تر است.
رییس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد که دنیا این طرح را قبول کرده و الان استاد سعید عسگری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مرجع این موضوع در دنیا شده به عبارتی در حال حاضر در دنیا مرجعیت علمی پیدا کرده است.