تهران- ایرنا- موزه "نگاهی به صد سال فعالیت پلیس راهنمایی و رانندگی تهران" با حضور رئیس پلیس راهور پایتخت گشایش یافت.

سردار "محمدحسین حمیدی" روز دوشنبه در آئین افتتاح موزه مذکور با اشاره به اولین رخدادهای این حوزه پرداخت و گفت: پایان سال ۱۳۹۹ و ابتدای سال ۱۴۰۰ مصادف با یک قرن فعالیت پلیس راهنمایی و رانندگی شهر تهران شده است.

وی افزود: از عمر اولین گواهینامه ما که به شماره یک در سال ۱۳۰۷ صادر شد، ۹۳ سال می‌گذرد؛ اولین خودرو در سال ۱۲۷۹ وارد تهران شد و اولین شماره‌گذاری خودرو در سال ۱۲۹۸ یعنی ۱۰۲ سال پیش اتفاق افتاد.

مقام ارشد راهور پایتخت گفت: فاصله ۱۲۷۹ تا ۱۲۹۷ خودروها در سطح پایتخت بدون شماره تردد می‌کردند و برای این‌که مردم بدانند مالک خودرو کیست و اگر مشکل و حادثه‌ای به وجود آمد بتوانند پیگیری کنند، مشخصات مالک و آدرس او را روی بدنه خودرو می‌نوشتند، تا نهایتاً سیستم شماره‌گذاری کشور راه‌اندازی و خدمات تخصصی ارائه شد.

وی خاطرنشان کرد: اولین تصادف مهم در سال ۱۳۰۵ اتفاق افتاد که منجر به فوت "درویش‌خان" که از نوازدگان بود، شد.

حمیدی در خصوص اقدامات پلیس راهور در مناسبت ها روزهای خاص اظهار داشت: به طور مثال رحلت حضرت "امام خمینی (ره) " ۱۰ میلیون جمعیت در مراسم تشییع شرکت کردند که طرح ترافیکی گسترده‌ای را می‌طلبید. همچنین در تشییع پیکر شهید "قاسم سلیمانی" با جمعیتی بالغ بر هشت میلیون نفر، طرح ترافیک خاصی توسط همکاران ما اجرایی شد.

به گزارش ایرنا، بازدید از این موزه که در ستاد فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی قرار دارد، به منظور گروهی و پروژه‌های تحقیقاتی با هماهنگی بلامانع است، اما بازدید عمومی ندارد.