به گزارش دوشنبه شب روابط عمومی شهرداری قم سید مرتضی سقائیان نژاد اظهار داشت: بودجههایی بهعنوان تسهیلات کرونایی بهاستان واردشده و ما نیز آسیبهای واردشده را بهمدیریت استان منعکس کردهایم، اما همچنان جای این سوال وجود دارد که استان چه کمکی بهشهرداری برای جبران این ضررها و زیانها خواهد کرد.
شهردار قم در ادامه موضوع تجمیع برخی سازمانهای تابعه شهرداری قم را مورد توجه قرار داد و گفت: بهطور کامل با این تجمیع و ادغام سازی موافق هستیم، اگرچه چارچوبهای این بحث نیز باید توسط سازمان شهرداریها مشخص شود.
وی ادامه داد: بههرحال شاید در شرایط فعلی نتوان برخی از این سازمانها را از نظر حقوقی منحل کرد، اما این امکان وجود دارد که برخی از آنها بهصورت مشترک سرپرستی شوند تا این تجمیع بهصورت گامبهگام به پیش برود.
سقائیان نژاد افزود: البته میتوان این امکان را مهیا کرد که نیروهای مازاد از این تجمیع در بخشهای دیگری از شهرداری و بر اساس نیاز هر بخش بهکارگیری شوند تا نگرانی و چالشی در این زمینه بهوجود نیاید.
وی درعینحال بهافزایش سرسامآور قیمتها و هزینههای مدیریت شهری اشاره و خاطرنشان کرد: نسبت هزینههای جاری بههزینههای عمرانی در بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری قم ۲۰ به ۸۰ بود و این عدد در بودجه سال جاری به ۲۹ به ۷۱ رسید که نشانه خوبی در زمینه مدیریت شهری نیست.
شهردار قم اذعان کرد: مجموعه مدیریت شهری قم یعنی شورای اسلامی شهر و شهرداری همچنان تلاش دارند تا با وجود همه چالشها و محدودیتها، مدیریت شهر را بهصورت عادلانه برقرار کنند و در این مسیر نیز کوشا باشند.
وی با اشاره به اینکه در این مسیر نیاز بهنقشه راه وجود دارد بیان داشت: این نقشه راه میتواند از سوی شورای اسلامی شهر بهشهرداری تکلیف شود، اما در عین حال راه دیگری در پیشگرفته شده که این راه، تدوین این نقشه راه توسط شهرداری و با حضور نماینده شورای اسلامی شهر است که البته این نقشه راه در نهایت باید بهتصویب نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر برسد./