به گزارش ایرنا؛ مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان عصر دوشنبه در این آیین اظهار داشت: کارآفرینان با هدف ارتقای سطح اقتصاد خانوادهها تلاش میکنند که قابل قدردانی است.
"زهرا فراهانی" حمایتهای ویژه فرماندار ملایر از زنان این شهرستان را عامل موثری در رشد و بالندگی بانوان ملایری در حوزههای مختلف و انجام اقدامات موثر دانست و بیان کرد: ملایر دارای ۲ عنوان جهانی انگور و مبلمان منبت است که زمینه های خوبی را برای اشتغال بانوان فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در این زمینه طی سالهای اخیر برنامهریزیهای خوبی برای آموزش رشته منبت ریز صورت گرفت و بانوان زیادی در این رشته گرایش پیدا کردهاند که در ایجاد اشتغال و ارتقای سطح اقتصاد خانوادهها اثرگذار است.
فراهانی خواستار حمایت بیشتر معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده از بانوان شاغل در این رشته هنری در ملایر شد و افزود: ملایر شهر زنان غیرتمند و هنرمند است که "معصومه حسنی" نماینده توانمند این بانوان در استان و کشور و فعال در رشته مجسمه، سفال، مبلمان شهری و ظروف تزئینی است.
آموزش بانوان ملایری در ۳۸ رشته فنی و حرفهای
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفهای ملایر نیز با اشاره به حمایتهای سازمان فنی و حرفهای از کارآفرینان با برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی گفت: در طول سال دورههای آموزشی زیادی برای کارآموزان علاقه مند در رشتههای مختلف برگزار میشود که هر کدام از این کارآموزان میتوانند یک کارآفرین برتر باشند.
"سوسن راعی" افزود: در طول سال حدود یکهزار و ۵۰۰ کارآموز آموزشهای لازم را در ۳۸ رشته مختلف در مرکز فنی و حرفهای خواهران فرا میگیرند.
وی ادامه داد: در مرکز برادران نیز طبق نیازسنجی بازار بیش از یکهزار و ۵۰۰ نفر در رشتههای کار و دانش و فنی آموزش میبینند که منجر به اشتغالزایی میشود.
کارآفرین برتر کشوری نیز به فعالیت ۱۸ ساله خود در رشتههای هنری مجسمه، سفال، مبلمان شهری و ظروف تزئینی اشاره و بیان کرد: در این رشتهها برای ۴۵ نفر اشتغال ایجاد کردهام که ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۵ نفر به صورت غیرمستقیم در منزل مشغول به کار هستند.
"معصومه حسنی" با اشاره به آموزش بیش از هزار نفر ساعت در رشتههای مطرح شده افزود: تمام محصولات تولیدی ما در داخل و خارج از کشور به فروش میرسد و همه ساله در نمایشگاههای ملی و بینالمللی حضور داریم.
وی با بیان اینکه تاکنون از هیچگونه تسهیلاتی استفاده نکردهام، داشتن شغل دولتی را علت عدم اخذ تسهیلات برای توسعه کار خود عنوان کرد و گفت: با وجود تمام مشکلات به راه خودم ادامه دادم و این برای من بهانه و انگیزه شد تا کار ما به عنوان کارآفرین متفاوت باشد.
این کارآفرین برتر کشوری خواستار حمایت بیشتر مسئولان برای اخذ تسهیلات به کارآفرینان شد و بیان کرد: انتظار داریم امتیازی که دیگر کارآفرینان دارند، برای ما نیز در نظر گرفته شود.
به گزارش ایرنا؛ در این آیین که از طریق ویدئو کنفرانس با معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور ۱۳ استان کشور برگزار شد، "معصومه حسنی" به عنوان تنها بانوی کارآفرین استان همدان از شهرستان ملایر در رشته مجسمه، سفال، مبلمان شهری در ساخت کتیبه و مجسمه و ظروف تزیینی از سوی "معصومه ابتکار" معاون رییس جمهوری و "سید سعید شاهرخی" استاندار همدان با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.
۲۰ بانوی کارآفرین از ۱۳ استان کشور توانستند در دور دهم نظرسنجی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده بیشترین آرا مردمی را کسب کنند.