تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰

تهران – ایرنا – بنیامین نتانیاهو علیرغم اینکه در ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ دوران نخست وزیری وی پس از ۱۲ سال حاکمیت به پایان رسید اما همچنان به نبرد و مبارزه خود با دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی به نخست وزیر "نفتالی بنت" ادامه می دهد.

مصطفی اللداوی نویسنده و تحلیل گر سیاسی فلسطینی در مقاله ای که امروز (سه شنبه) در تارنمای خبری " بیروت تایمز " چاپ و منتشر شد، نتانیاهو و بنت را به دو شخصیت کارتونی تام و جری تشبیه کرده و تاکید نمود: نتانیاهو و بنت با توسل جستن به تمامی ابزارها و راه های ممکن و امکانات موجود با قدرت و شدت به رویارویی پایان ناپذیر خود با یکدیگر ادامه خواهند داد.  

اللداوی خاطرنشان کرد: در این میان نه نتانیاهو می تواند نخست وزیری بنت را به رسمیت بشناسد و نه بنت حاضر است در برابر نتانیاهو به عنوان همپیمان و استاد قدیمی و خصم و رقیب فعلی خود کمی نرمش نشان دهد بلکه با قدرت هر چه تمامتر برای یکدیگر چنگ و دندان نشان می دهند و با استفاده از تمامی ابزارهای قدرت همدیگر را نشانه گرفته اند و برای هیچ یک از آنها اهمیتی ندارد که این نشانه گیری ممکن است به قیمت گرفتن جان طرف مقابل تمام شود.

اللداوی افزود: نتانیاهو هیچ گاه نمی توانست تصور کند که بنت روزی پست و مقام و جایگاه و دفتر کار و منزل و اختیاراتش را تصاحب نماید و جانشین و جایگزین وی شود. نتانیاهو آرزو می کرد پادشاه اسراییل شود اما بنت آرزویش را بر باد داد. نتانیاهو در گذشته به بنت به عنوان خدمتکار ، مزدور ، شاگرد و کودک خردسال خود می نگریست و برای او حزب و ائتلاف تشکیل داد و آن را تقویت نمود تا از او به عنوان ابزار کارآمد و عصای دست خود استفاده کند اما جریان رقیب نتانیاهو توانست نفتالی بنت را جذب خود نماید .  

وی ادامه داد: نتانیاهو موانع و مشکلات بسیاری بر سر راه نخست وزیری نفتالی بنت قرار داد و در واقع راه پیش روی او را مین گذاری کرد و در همین رابطه از مراسم سالانه صهیونیست ها تحت عنوان راهپیمایی پرچم ها به عنوان اولین مشکل نام برد که بنت را بر سر دو راهی قرار داد . او یا باید با آن موافقت می کرد و با مقاومت فلسطینیان رو در رو می شد و امنیت رژیم خود را معرض خطر قرار می داد و یا آنکه آن را لغو می کرد و در برابر مردمان خود به عنوان شخصی که از مقاومت فلسطین ترسیده و در برابر آن تسلیم شده ظاهر شود.  

اللداوی در ادامه از به جریان انداختن قانون صهیونیستی " ممنوعیت گردآمدن خانواده های فلسطینی ساکن مناطق ۱۹۴۸ " به عنوان دومین مانع و مشکل تراشیده شده از سوی نتانیاهو پیش روی نفتالی بنت نام برد و گفت : نتانیاهو می دانست تایید قانون یاد شده به معنای آن است که ائتلاف موجود در کنست متلاشی خواهد شد زیرا فراکسیون نمایندگان فلسطینیان به رهبری "عباس منصور" در پارلمان اسراییل با تصویب آن اعلام مخالف است و خارج شدن جناح عباس منصور باعث فروپاشی ائتلاف حاکم بر کنست خواهد شد و از سوی دیگر هر گونه اعتراض به این قانون خشم لیبرمن و ساعر و خروج آنها از ائتلاف را به همراه خواهد داشت و بدین ترتیب نتانیاهو خواهد توانست تا فرآیند سرنگونی دولت کنونی رژیم اشغالگر قدس را به جلو بیاندازد تا بدین ترتیب زمینه برای انحلال پارلمان و برگزاری پنجمین انتخابات پارلمانی زودهنگام فراهم خواهد شد.

به اعتقاد مصطفی اللداوی ،سیاستمدار فلسطینی ، نتانیاهو به مین گذاری مسیر فرا روی دولت نفتالی بنت و تلاش های خود برای سرنگون کردن آن و انحلال پارلمان ادامه خواهد داد زیرا تصور می کند که در صورت برگزاری انتخابات بیشترین شانس برای تشکیل دولت آتی رژیم صهیونیستی را در اختیار دارد .

اللداوی از بازگشت ویروس کرونا با نسل های جدید و بسیار خطرناک به عنوان یکی دیگر از برگ برنده های نتانیاهو نام برده و ابراز داشت: بنت در برابر موج جدید کرونا ناکام و ناتوان نمایان شد و در مدیریت و کنترل آن ضعیف ظاهر شد در حالی که نتانیاهو معتقد است که توانسته بر موج گسترش بیماری کرونا در  فلسطین اشغالی فائق شود.

۱۴۸۷