جواد عبدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات اشتغالزایی به ۲۱ نفر از روستاییانی که در زمینه پرورش بوقلمون، قارچ، گل های زینتی، خدمات فنی و صنایع دستی فعالیت می کنند، داده شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰درصد از افرادی که این تسهیلات را دریافت کرده اند، بانوان هستند، گفت: سال گذشته مقدار این تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریال بود ولی امسال این رقم به ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد ریال با بازپرداخت پنج ساله افزایش یافته است.
عبدی افزود: در حال حاضر نیز ۲۵۵ فقره پرونده دیگر نیز برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند و بزودی تسهیلات اشتغالزایی روستایی را دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغالزای بنیاد برکت در راستای محرومیت زدایی و کارآفرینی در روستاها است، تصریح کرد: توانمندسازی روستاها، ایجاد اشتغال باهدف تقویت زمینههای کسبوکارهای روستایی، رفع بیکاری و تأمین معیشت پایدار مردم از اهداف اصلی پرداخت این تسهیلات است.
بنیاد برکت براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺳﺘﺎد اﺟﺮایی ﻓﺮﻣﺎن ﺣﻀﺮت اﻣﺎم(ره) تاسیس شده است و در زمینه های زمینههای آموزشی، بهداشتی، برقرسانی، آبرسانی، مخابراتی، فرهنگی، آبخیزداری و دامپروری فعالیت می کند.
خراسان شمالی دارای ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که بیشترین آن در شهرستان راز و جرگلان واقع است.
این شهرستان سه بخش و ۶ دهستان دارد و ۹۵ درصد جمعیت این منطقه روستایی هستند.
راز، مرکز شهرستان مرزی راز و جرگلان در ۱۲۰ کیلومتری مرکز خراسان شمالی قرار دارد و بیشترین تمرکز جمعیتی قوم ترکمن این استان در راز و جرگلان است.