«محمدعلی بادامی» روز یکشنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از اهداف و آرزوهای سردار شهید سلیمانی، بازسازی کامل عتبات عالیات در کشور عراق بود.
وی خاطرنشان کرد: از ۱۸ هزار خشت طلای به کار رفته برای ترفیع گنبد مطهر امام حسین (ع) در قالب (طرح معراج)، هزار و ۸۰۰ خشت هر کدام به ارزش سه میلیون تومان از نذورات مردم استان همدان تامین شده است که برای اهدا کنندگان سند معنوی افتخار صادر می شود.
بادامی اظهار داشت: با وجود مشکلات اقتصادی و شرایط خاص کرونایی، میزان اهدا نذر خیران حرمساز در سال ۹۹ نسبت به سال پیش از آن وضعیت پربارتر و رشد مطلوبی داشته و میزان آن در گردش ۱۰ ساله نذورات مردمی به اوج رسیده است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان همدان از جمع آوری مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نذورات مردمی شامل ۷۰۰ گرم طلا، هزار و ۸۰۰ تن مس، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان وجوه نقدی اهدایی برای ترفیع گنبد امام حسین(ع)، فرش و سیمان در طی ۱۲ ماه اخیر خبر داد و افزود: بر اساس ارزیابی در شاخص «عملکرد کلی استان» هموطنان همدانی بیش از میزان پیشبینی شده در این امر خیر مشارکت داشتند.
بادامی ادامه داد: ۱۷ موکب همدانی که در سال گذشته موفق به حضور در مسیر کربلا تا نجف نشدند خدماتی در استان در قالب مواسات مومنانه و پویش شهید سلیمانی به نیازمندان و محرومان در طی سال خدمات ارائه دادند.
وی اظهار داشت: مبلغ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۹۹ توسط این موکب ها به وسایل بهداشتی و شوینده، ماسک، مواد غذایی، اطعام مساکین و اجناس ضروری اختصاص یافت.
بادامی از اعطای سند افتخاری برای کمک کنندگان به بازسازی عتبات عالیات در سه مورد خبر داد و یادآور شد: برای صحن حضرت زهرا (س) چهار میلیون تومان هزینه یک متر مربع، صحن عقیله بنی هاشم (س) چهار میلیون تومان برای هر مترمربع و سه میلیون تومان برای ترفیع گنبد امام حسین (ع) که این سند افتخاری از تهران تهیه و صادر می شود.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان همدان خاطرنشان کرد: در طرح ترفیع گنبد امام حسین (ع) (طرح معراج) ۸۰۰ سند افتخار، صحن عقیله بنی هاشم در کربلا ۳۵ سند و برای صحن حضرت زهرا(س) ۱۵ سند افتخار صادر شده است.
بادامی خاطرنشان کرد: شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۹۴۶۷۱ بانک ملی در سراسر استان و برای صحن الزهرا شماره حساب تخصصی بانک صادرات ۰۱۰۲۹۴۴۵۹۷۰۰۳ بنام ستاد بازسازی عتبات عالیات آماده دریافت کمک های نقدی مردم استان همدان است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان اعزام نیروی انسانی وجود ندارد خاطرنشان کرد: استان همدان تا پایان سال ۹۸ و قبل از شیوع ویروس کرونا ۲ هزار و ۳۵۰ نفر نیروی مهارتی شامل مهندس، کارگر، معمار، سنگکار، سفتکار، گچکار، تاسیساتی، برقکار و آشپز به کربلا اعزام کرد که در ساخت حرم ها و پروژه ها به صورت رایگان مشارکت داشتند.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به نزدیک شدن به ایام ماه محرم از تمامی دوستداران اهل بیت علیهم السلام خواست با توجه به محدودیتهای اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کرونا، در کنار سایر اقدامات خداپسندانه مانند توزیع کمکهای معیشتی، بخشی از نذر خود را به امر توسعه عتبات بهویژه طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) اختصاص دهند.
بادامی با بیان اینکه نذورات مردم بیشتر در کربلا متمرکز و استفاده می شود ادامه داد: برای توسعه فاز اول حرم امام حسین(ع) به متراژ ۱۶۰ هزار متر مربع در ضلع جنوب غربی حرم به سمت قبله گاه، هم اکنون گود برداری شده و بیش از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان اینکه میلگرد، سیمان و گچ، سه مصالح مورد نیاز اجرای این طرح است افزود: آن دسته از هموطنان یا شرکتها و نهادها که علاقهمند به اهدای کمکهای غیرنقدی و کالایی هستند میتوانند با مراجعه به دفاتر ستادهای استانی بازسازی عتبات در سراسر کشور در این زمینه مشارکت کنند.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان همدان با تاکید بر افزایش مشارکت آحاد مردم در بازسازی عتبات عالیات گفت: این حرکتی ارزشمند معنوی باید با اهتمام علاقهمندان به ائمه اطهار (ع) تداوم یابد.
به گزارش ایرنا، پایه گذاری ستاد بازسازی عتبات عالیات از ابتکارات شهید سلیمانی بود و این شهید والامقام در ساماندهی این ستاد به خوبی نقش آفرینی کرد.
ستاد عتبات عالیات استان همدان ۱۱ دفتر فعال در سراسر استان دارد.